Clickmed
programare rapida la medic

Disfunctie sexuala?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Gabriela240 cu 10 ani in urma

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema pe care, din pacate, medicii la care am apelat de-a lungul vietii, au tratat-o in derizoriu, nu intru in amanunte. Este vorba despre o anorgasmie, dar nu frigiditate, mai ales ca am nascut si am ramas insarcinata de mai multe ori. Mai grav este ca de ceva timp libidoul meu a scazut dramatic, sub O! Nu mai simt extitatie nici macar daca folosesc mijloace externe. Precizez ca duc o viata sanatoasa, sunt supla, nu sunt bolnava si nici stresata.(decat de aceasta problema.) Va rog sa nu o luati in ras si sa va abtineti de la comentarii acide sau "simpatice" ptr ca mie imi provoaca suferinta si depresie. multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Disfunctie sexuala?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Mariana (acum 10 ani)

Salut Gabriela foarte multe femei se confrunta cu asa probleme.Mai intai te sfatui sa nu te gindesti la alte probleme in timpul actului sexual deoarece totul se intimpla la nivel psihologic...Dar oricum cel mai important lucru pe care vreau sa ti-l spun este ca exista azi pe piata internationala un produs ce ajuta in asa situatii.Daca te intereseaza suna-ma +373-79-77-69-64

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Gabriela240 (acum 10 ani)

multumesc ptr raspuns si promptitudine. Te rog, mai bine lasa-mi o adresa de mail, sa putem discuta, sau contacteaza-ma pe adresa [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Gabriela240
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Gabriela240
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.