Clickmed
programare rapida la medic

Regenerare nervoasa

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de cristian296108457 cu 15 ani in urma

Buna, in urma cu 4 ani in timp ce ma aflam intr-un strand, in urma unei sarituri cu capul in apa am suferit o fractura cominutiva de corp vertebral C6, in urma careia am paralizat complet de la gat in jos.
Tot cautand informatii pe net despre ce, cum se poate recupera o persoana cu tetraplegie, am gasit site-ul http://www.prostemcell.ro/ care are o prezentare foarte buna a mai multor cazuri asemanatoare. Din discutiile membrilor pe forum reiese ca un implant cu celule stem intr-o clinica din strainatate, nu este la ora actuala cea mai potrivita solutie, nu sunt multi care si-au revenit dupa o leziune la coloana.
Rugamintea mea la dvs este de a ma ajuta cu o informatie, sugestie sau un sfat referitor la aceste implanturi cu celule stem, se merita intr-un caz asa grav ca al meu (am lezata maduva) sau sunt doar bani cheltuiti degeaba.
Nu evitati va rog postul meu, ajutati-ma sa depasesc acest hop din viata mea
Orice parere conteaza enorm. Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Regenerare nervoasa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

iute (acum 15 ani)

dragul meu ,m-a impresionat foarte tare postarea ta si sincer imi pare rau ce ti s-a intamplat...eu cred ca daca ai posibilitate sa faci acest implant sa nu eziti ...oricum ceva ameliorare trebuie sa fie ,mai intai cere parerea mai multor medici neurologi si vezi ce sanse sunt ...organismul nu reactioneaza la fel ,depinde de varsta si de mai multi factori .nu stiu de unde esti dar la TG. MURES sunt medici neurologi foarte buni.ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI VREAU SA AUD VESTI MAI BUNE DE LA TINE.MARELUZE -CLUJ

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iute
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iute
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
eco (acum 15 ani)

eu zic sa incerci , sunt foarte mari sansele sa iasa ceva
ca sa iti ridic moralulo persoana suferea de o avectiune cardiaca doarte grava si in 2 an putea sa moara , dupa implatul cu celule stem sire revenit complet si miraculos intr-un timp scurt :D iata are planuri foarte mari penru tine;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eco
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eco
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena544117192 (acum 15 ani)

am inteles ca in tg mures sunt medici neurologi,puteti sa-mi dati niste nume ,eventual datede contact.va rog mult caci trebuie sa ajung urgent cu sora mea care este epileptica.va multumesc mult!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elena544117192
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elena544117192
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.