Clickmed
programare rapida la medic

Virginitate

Educatia sexuala
Intrebare postata de Antoniaa1 cu 10 ani in urma

Buna :) Am 16 ani si un prieten de 18 ani. Suntem impreuna de 5 luni si tinem foarte mult unul la altul,ne potrivim, lucru care ne-a si apropiat foarte mult in cele 5 luni de stat impreuna. As vrea sa-mi incep viata sexuala cu el,dar chestia este ca eu i-am spus ca nu mai sunt virgina pentru ca am vrut sa par mai experimentata... El nu mai este virgin, este destul de experimentat... Cum sa fac sa nu-si dea seama ca sunt virgina? Mi-e rusine sa-i spun acum "Ia stai ma'''' ca te-am mintit, sunt virgina" Oare o sa-si dea seama ca inca sunt? Pur si simplu m-as simti umilita daca i-as spune ca sunt virgina,as simti ca depind de el intr-un fel,ca trebuie sa aiba grija de mine etc. El este un tip sensibil,rabdator si foarte romantic si poate pare ciudat, dar daca i-as spune ar avea mult prea multa grija si ar face din asta un mare "eveniment" si eu nu vreau :(
Nu stiu cum sa fac sa nu-si dea seama :( Ce sa fac? Am sanse sa ma prefac si sa nu se prinda? Sa presupunem ca am un himen destul de gros... O sa ma doara atat de tare incat n-o sa ma pot

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Virginitate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Adi (acum 10 ani)

Spune-i ca esti virgina. O sa te aprecieze mult mai mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Cristina (acum 10 ani)

Antoniaa1 odata in viata iti incepi viata sexuala,e ff important ca acea persoana sa stie pt avea grija de tine.El fiind "experimentat"isi va da seama imediat ca esti virgina,nu ai de ce sa ascunzi,din contra asta va va lega si mai mult. ;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.