Clickmed
programare rapida la medic

MUCOCEL SINUS STANG OPERAT

Sinuzita
Intrebare postata de CRISTINA6275065 cu 10 ani in urma

Va rog frumos sa ma indrumati cum sa procedez pentru imbunatatirea starii de sanatate in urma operatiei de mucocel sinus stang.Acum o luna si jumatate am efectuat o operatie pentru chiuretarea mucoceluluI, interventia fiind facuta atat prin nas cat si prin gura, am avut 4 fire in jumatatea de sus a danturii, de la dinti pana la maseaua de minte.Chiar daca au trecut atatea zile inca mai am amortita buza si gingia, jumatatea din partea de sus, obrazul si portiunea de sub ochi (cearcanele) si am dureri ascutite in buza daca musc un fruct mai mare(piersica), senzatie de taiat cu lama si permanent presiune in dantura in canini.Cand ma spal pe dinti este o senzatie de amorteala deranjanta.Va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi.Multumesc mult.Cu respect ,Cristina

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "MUCOCEL SINUS STANG OPERAT"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11643563223 (acum 2 ani)

Buna ziua am tot avut dureri dentare pe partea de sus a danturii,mam dus l stomatologie sami scot maseaua care credeam cai pricina dureri mele,acolo in urma unei radiografi mau diagnosticat cu chist dentar,nau fost de acord sami scoata maseau,ei miau facut legatura cu un medic chirug care sa ma opereze de mucocel sinus maxilar drept,mam operat dupa care un timp nu ma mai durut,dupa o luna de operatie iar a inceput sa ma doara mam dus si miam scos si maseua pt ca mam gandit ca poate si aia sa fie problema dureri mele,dar nu era cazul pt ca inca si in ziua de azi ma doare cu tot cu ureche si ma doare toata partea dreapta,nu pot dormi noaptea de la atata durere,am fost saptama trecuta la un control la doctorul care ma operat si mia spus ca nam puroi ca dureaza pana se vindeca si ca partea de sus nare legatura cu partea de jos,mentionez ca si partea de jos m doare rau si fac infectie foarte repede am luat o gramada de antibiotice,as vrea sa stiu daca miam scos maseua daca mam operat de cemai am durerile astea ingrozitoare imi trec tot felul de intrabari prin cap si mie foarte frica cum mi so deschis sinusul prin operatie va rog frumos daca ma puteti ajuta,maine am iarasi o.programare pt o extractie in partea de jos unde a spus doctorul ca sar putea sa am puroi la radacina de fac infectie...imi cer scuze pt taoata povestea asta o seara frumoasa

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11643563223
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11643563223
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.