Clickmed
programare rapida la medic

Glezne umflate si mancarimi cu mici pete rosii

Infectii ale pielii
Intrebare postata de inna133188 cu 10 ani in urma

Buna seara,
De 3 zile ma confrunt cu o problema care ma depaseste, si as dori daca se poate sa imi dati un sfat.
Glezna de la piciorul stang se umfla f tare mai ales cand stau in picioare si mi-au aparut pe glezne c-am 10 cm de la glezna in sus spre picior o urticarie sa spun , ca nu prea stiu sa o descriu oricum pe piciorul umflat sunt si cateva pete mici rosii iar pielea de pe picioare simt ca este intinsa, am studiat si eu si cred ca ma confrunt cu artrita reumatoida....am 50 de ani si pe cand eram mica, la 8 ani, am fost internata si am facut 3 saptamani injectabil cu moldamin, de atunci nu am mai avut probleme doar uneori la frig (am lucrat in cateva locuri unde pe timp de iarna era f. frig) tot glezna stanga se umfla.
De aproape un an ma doare destul de tare la umezeala umarul stang si uneori seara ma doare coloana( c-am in zona rinichilor) simt un discomfort cand vreau sa-mi iau ciorapii pe mine cu greu ma aplec...ceva ma" tine". Nu va mai spun ca de 3 ani de la spondiloza am niste tiuituri in cap tot timpul.
Multumesc anticipat.

Ina Craciun

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Glezne umflate si mancarimi cu mici pete rosii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

inna133188 (acum 10 ani)

Buna ziua, doresc un raspuns cat mai repede, multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de inna133188
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de inna133188
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.