Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce sa fac

Avortul
Intrebare postata de forgive cu 10 ani in urma

Buna am 21 de ani si am sarcina de cel putin patru saptamani, am o relatie stabila de 7 luni cu un baiat de 25, stam impreuna de 3 luni insa eu nu ma simnt inca pregatita pt asa ceva, el spune sa-l pastram, insa eu nu am avut inca curajul de a vorbi cu mama mea despre asta caci as dezamagio mai tare mai ales ca ea traieste cu impresia ca m-am lasat de facultate pt el, acum mi-as dori sa stiu ce pot face? Sa fac avort sau sa il pastrez? Chiar nu stiu ... un sfat va rog ar fi bn venit

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce sa fac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

PsihoterapeutGabrielaGusoi (acum 10 ani)

Buna ziua,
Astfel de decizii, ca multe altele, trebuie foarte bine cantarite pentru a preveni regretele ulterioare. Cautati inauntrul dvs sa vedeti ce simtiti, cat de pregatita sunteti pentru tot ce implica venirea pe lume a unui copil, discutati cu partenerul despre ceea ce inseamna acest lucru pentru cuplu si pentru fiecare dintre voi. In acest fel, veti sti in ce mediu se va naste copilul, cat de stabila este relatia, daca este momentul potrivit pentru acest pas, ce doriti de la viitorul dvs apropiat si indepartat, iar apoi veti putea lua o hotarare mult mai usor. Este strict decizia dvs, nimeni nu poate spune daca sa intrerupeti sarcina sau nu, intrucat doar dvs stiti ce ganditi, ce simtiti, ce doriti pentru dvs.

Toate cele bune,
Psih. Gabriela Gusoi
Email:[email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ilinca (acum 10 ani)

Buna,

Imi dau seama ca iti este greu, pentru ca esti foarte tanara si te simti lipsita de sprijin, insa incearca sa gasesti in interiorul tau curajul de a nu-ti ucide copilul. Chiar daca este foarte mic si nu-l poti vedea si simti inca, inima lui bate deja si are nevoie de tine la fel de mult ca orice alt copil pe care-l vezi in jurul tau. Da-i sansa la viata, iar tie sansa de a fi o mamica tanara si curajoasa, o femeie fara rani sufletesti pe care nimeni si nimic nu ti le va putea sterge. Cu siguranta acum mintea iti produce mii si mii de obstacole, ti se pare imposibil sa fii capabila sa ai grija de el, sa il cresti cum trebuie, dar odata ce nu te vei mai gandi la asta si vei lasa dragostea sa lucreze, vei vedea ca poti, incet, pas cu pas! Gandeste-te la el, ca e mic si lipsit de aparare si tu esti singura lui protectie. Iar peste doi ani il vei vedea alergand si te va striga mama. Copii au nevoie in primul rand de dragoste si apoi de lucruri materiale. Uite, regizorul Roberto Begnini, cand i-a fost inmanat Oscarul, le-a multumit parintilor lui, pentru ca i-au dat viata si l-au iubit si i-au dat darul saraciei...Ai incredere in tine si sa stii ca adevaratii invingatori in viata sunt cei capabil de a lua decizii grele, cum este aceasta. Alege viata!

Ilinca ([email protected])

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
niap2p9C (acum 10 ani)

pspan class="comment-author"adrienne span-/span /spanGreat job on Grandpa''s resting place- and we need a print of this one of our liltte man. I love!!!!!!!! LOVE LOVE it!/p

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.