Clickmed
programare rapida la medic

Dureri in zona buricului

Boli intestinale
Intrebare postata de enescumadalin cu 10 ani in urma

Am fost acum aproape o luna de zile diagnosticat cu proteus vulgaris, depistat in urma unui examen coproparazitologic. Am slabit din cauza acestuia in 2 luni de la 92 kg la 69 kg urmand un regim alimentar bazat pe fierturi, ceaiuri, branza dulce si iaurt cu 0% grasimi. Pt acest proteus doctorul mi-a recomandat sa iau ciprinol, am terminat tratamentul cu ciprinol acum o luna de zile si am repetat testul de coprologic. La ultimul test rezultatul a iesit negativ, insa eu tot mai am dureri pe colon si in special in zona buricului stanga-dreapta si disconfort abdominal atunci cand mananc paine prajita, pufuleti sau paine proaspata, de asemenea nu ma simt nici bine cand manc dulce. Am avut dureri puternice la colon, iar astazi dupa ce am consumat un pachet de sticksuri si un iaurt am simtit o durere puternica care in zona dreapta a buricului, cam puternica dar care nu adurat mai mult de 2-3 min, repetata la intervale diferite de timp. Marturisesc ca in perioada cand mananc un aliment din oras gen paine sau altceva am dureri nu foarte puternice in zona buricului si asa o stare de disconfort nu puternica dar dureroasa, sperindu-ma foarte tare. Medicul de familie mi-a recomandat sa iau Ibutin si Spasmomen. Am fost si la un medic gastro si mi-a zis ca probleme mele nu pot aparea de la un asmenea proteus vulgaris. Ce as putea sa mai fac? Cand pot sa revin la un regim alimentar normal- in care pot manca si ceva dulce-gen prajituri, inghetata sau ciocolata??? Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri in zona buricului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

doni (acum 8 ani)

Aceleasi simptome le are si fetita mea ,oare s-a gasit diagnosticul corect pentru ca la noi nu prea,de 6 luni ne chinuim cu durerile acestea ...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dorin Cosmin (acum 5 ani)

I s-a pus fetitei un diagnostic. Si noi ne confruntam cu aceleasi probleme de cateva luni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorin Cosmin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorin Cosmin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.