Clickmed
programare rapida la medic

Atac de panica sau boala? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de nickcami cu 10 ani in urma

Buna seara!de ceva timp am stari de rau care nu-mi dau pace!am facut si analize care sunt bune,tensiunea e buna dar totusi nu inteleg de unde acele stari de rau!in momentul cand imi este rau simt o frica imensa de a nu lesina su de a nu face infarct!am fost de curand la doctorul de familie care-mi zice ca nu am nimic dar eu tot ma gandesc ca as putea avea ceva la inima,mi-e frica sa nu fac infarct!ma gandeam sa fac si un control la inima dar programarea este foarte tarziu si mi-e teeama ca s-ar putea intampla ceva pana atunci!im puteti spune,daca tensiunea este buna se poate face u infarct?tin sa precizez ca aceasta frica de infarct o am de o saptamana,de cand fata unei prietene a facut infarct!pot sa spun ca aceste stari de rau le am de mai mult timp dar atunci mi-erea frica doar de lesin acum in schimb mi-e frica sa nu fac infarct...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Atac de panica sau boala?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

remediu homeopat (acum 10 ani)

cumpara de la o farmacie homeopata remediul Aconitum CH30 si cand ti-e rau sugi imediat o granula si daca nu este suficienta, dupa 15 minute inca una (daca sungi mai multe e doar risipa de granule, efectul nu e mai puternic caci nu depinde de cantitate !) Un tub costa numai 6 lei si ti se potriveste dupa simptomele pe care le relatezi ca o manusa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
A.della (acum 10 ani)

Boala cu siguranta nu exista,ci doar preocuparea excesiva asupra starii de sanatate.Cat timp tensiunea arteriala este in regula ,ba chiar ati primit avizul unui medic potrivit caruia sunteti sanatos din punct de vedere fizic,nu vad motivele de ingrijorare.Mergeti la un psihiatru daca simptomele persista!persoanele ipohondriece se tem si se preocupa excesiv pentru sanatatea lor,iar fiecare senzatie fizica,fie ea si fiziologica le provoaca frica de a suferi de o boala grava sau de a muri.Daca vreti sa va convingeti ca totul este in regula,mergeti la un cardiolog,desi sunt convinsa ca va infirma o patologie,dar poate asta va ajuta sa excludeti parerile ca aveti o afectiune grava,insa nu ezitati sa mergeti si la un psihiatru !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de A.della
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de A.della
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Miki. MMiki. este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua,

va pot trimite o brosura despre anxietate, scrisa de echipa clinicii noastre, in care sunt bine explicate mecanismele biologice din spatele starii de anxietate (raspunsul "fugi sau lupta", etc). Scrieti-mi va rog pe email [email protected].
Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Miki.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Miki.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
PsihoterapeutGabrielaGusoi (acum 10 ani)

Buna ziua,

Din cele relatate, va pot spune cu siguranta faptul ca sansele sa faceti un infarct sunt minime. Puteti experientia panica sau niveluri crescute de anxietate din cauza unui eveniment stresor sau a unei vulnerabilitati biologice. De mentionat este faptul ca interpretarile catastrofice ( voi face infarct) sunt eronate, iar cea mai rapida, logica si prompta explicatie pe care le-o ofer clientilor mei este aceea ca in timpul acestor atacuri apar transpiratiile, tremorul, senzatia de gura uscata si pulsul creste, ceea ce face imposibil infarctul sau lesinul, caz in care pulsul ar trebui sa scada si sa inceteze. Prin urmare, sunteti mai mult decat in siguranta din punct de vedere fizic, insa va trebui sa tratati aceasta anxietate care interfereaza cu activitatile cotidiene si va distorsioneaza gandirea. Indicat ar fi sa consultati un psihoterapeut si un psihiatru doar daca este necesar pentru a trata cauza si nu simptomul, pentru ca in Romania oamenii merg si trimit la psihiatru pentru remedii de moment. Cand veti inceta medicatia, anxietatea reapare, din cauza faptului ca au fost tratate doar ametelile, nu si factorul determinant.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa imi scrieti.

Toate cele bune,
Psih. Gabriela Gusoi
email:[email protected]
Bucuresti

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de PsihoterapeutGabrielaGusoi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ROXANA (acum 10 ani)

AM SI EU O INTREBARE.IN URMA CU 2 LUNI A MURIT TATAL MEU SI DE ATUNCI AM NISTE AMETELI FF MARI SIMT CAREA CAPULUI ,FETEI SI A PICIORULUI STING ASMORTITE .AM FACUT UN RMN SI UN CT LA INDRUMAREA NEUROLOGULUI SI ANALIZELE SINGELUI SI AU ESIT NORMALE CU EXEPTIA CT-ULUI DE LA 3 LA A7 .LA INCEPUT MA SPERIAM FOARTE TARE CREZIND CA AM SA MOR.AM LUAT MAGNEZIUM B6 ASPENTEL GINCOPRIM VITAMINA C SI O PASTILA DE AMETELI.MA SIMT PUTIN MAI BINE DAR INCA NU MIAU TRECUT AMTELILE SI ASMORTEALA.MENTIONEZ CA STARILE LE AM ZI DE ZI DAR NU PERMANENT.CREDETI CA AR PUTEA FI DE LA SPONDILODA CERVICALA ACESTE SINTOME SAU AS PUTEA AVEA ATACURI DE PANICA?AA SA NU IUT SI DUPA CEAFA MA DOARE CEVA PARCA MA TRAGE MA TINE.VA MULTUMESC

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.