Clickmed
programare rapida la medic

Hidronefroza raspuns medic

Nou nascutul
Intrebare postata de gtarca cu 10 ani in urma

Buna ziua sunt george din jud neamt,casatorit de apox 5 ani iar de jumatate de an,am aflat de la sotia mea ca o sa avem un nou membru in familie un lucru de mult asteptat si bine primit.am facut toate analizele care se fac fatului,dublutest,triplutest.......samd.toate bune si frumoase pana la perioada sarcinii de 5luni cand am fost la un consult morfologie fetala la 20 saptamani la dr.Iftimie Irina iar dumneaei a depista ceva la rinichii fatului dar din lipsa de aparatura adecvata pentru siguranta noastra ne-a recomandat sa mergem la dr.Socolov la Iasi unde fatul M in urma investigatiilor a fost diagnosticat cu Hidronefroza Bilaterala......................la rinichiul sang: Hidronefroza grad 1-2,posibil Uretronefroza,cu dilatatie pielocaliciala 0, iar la rinichiul drept: Ureterohidronefroza grad 2-3,dilatatia pielocaliciala tot 0............................................la observatii :Ureterohidronefroza bilaterala,cu rinichi drept cu bazinet 17/11mm,si ureter dilatat de 12/7mm;.........cel stang cu dilatatie bazinetala 12/8mm,posibil dilatatie ureterala.Biometrie de 20 saptamani cu o saptamana sub varsta cronologica.Lichidul amiotic redus usor. Dopller cerebral normal.........................iar la concluzii: sarcina cu biometrie de 20 sapt.,fat viu unic,sau e suspect de sindromul prune bally....................................medicii au spus simplu sa dam copilul afara prin (mini nastere...Avort),deoarece fatul nu are sanse de supravietuire,iar daca se naste o sa fie suferind de insuficienta renala si o sa fie nevoit sa faca dializa toata viata.prin acesta veste avem o stare de soc in care suntem indecisi cum sa procedam iar timpul este cam limitat de aceea am incercat sa facem programare la biroul de consiliere psihologica,dar nu am gasit nicio portita intr-o perioada apropiata.suntem oarecum ingrijorati e prima sarcina si ca orice parinte vrem sa fim precauti..........ne-am saturat de pareri vrem ceva sigur de la un specialist.vrem un raspuns realist cum sa procedam? multumim cu anticipatie

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hidronefroza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

buna (acum 10 ani)

voi chiar credeti ce "au vazut" doctorii ? Sunteti foarte naivi si nu cunoasteti pervsesitatea si orbirea medicilor caci la astfel de investigatii doctorii tot felul de lucruri gresite care pana la urma nu se confirma.
Insa daunele sunt imense caci din aceea clipa mama este inspaimantata si toata frica ei se duce la copil care sufera si daca se va naste, va fi un copil fricos si speriat.
Nu mai credeti tot ce spun orbii astia de doctori..puteti gasi in internet miid e cazuri similare unde doctorii se inselasera. Aceste greseli in diagnosticare duc de parintii la avort des, exact ce isi doreste sistemul satanic medical de pe aceste pamant, cat mai putini copii.
Se nasc multi copii handicapati in ziua de azi. Mamele acestora au facut multe teste si toate au fost negative, deci medicii nu au putut prevenii nici un caz. In mod invers, se sugereaza riscuri la cazuri unde de fapt totul este ok.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Tamara Marcovici MDr. Tamara Marcovici este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua. Fatul este de sex masculin? Exista anomaliii la nivelul aparatului reno-urinar care conduc la aparitia hidronefrozei la fat. Unele se pot remedia chirurgical imediat dupa nastere si evolutia sa fie favorabila ulterior. Este nevoie de un diagnostic prenatal precis pentru a se lua decizia optima. Decizia de mentiniere, respectiv de intrerupere a sarcinii trebuie luata in urma unor consulturi interdisciplinare (obstetrica-ginecologie, imagistica, neo-natologie, chirurgie pediatrica, genetica, etc.). Daca este necesara o interventie urologice in primele ore/zile de viata va trebui sa fiti indrumati catre un centru specializat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.