Clickmed
programare rapida la medic

OTITA EXTERNA MICOTICA raspuns medic

Afectiuni ale urechii Otita externa acuta Otita externa
Intrebare postata de coco195 cu 10 ani in urma

BUNA SEARA, ma numesc Nelu, am 41 de ani...sambata am luat o palma peste urechea dr...marti seara (azi fiind miercuri)a inceput sa ma doara urechea si sa nu mai aud bn cu ea....am pus alcool boricat, exoderil sol., am luat ibuprofen,.am vrut sa ma curat cu un betisor usor si m am speriat rau cand am vazut sange si ceva negru pe vata de la betisor...si nu era putin......degeaba nu au disp. simptomele..miercuri dimineata(adica azi, 29 mai 2013) m am prezentat la camera de garda la spitalul dr. Hociota si mi s a pus diagnosticul de otita externa micotia..mi s a facut toaleta locala prin aspiratie de catre med. de garda rezident,mi s a pus un tifon cu o sol. ca iodul s au rivanolul si mi a dat urmatoarea reteta:exoderil,sol.5 pic.x3/zi....betadina,sol.5 picx3/zi....ibuprofen 10 tab...1cp.x2/zi...ma doare si acum rau cu gat cu tot si iar am inceput sa aud infundat..ma ustura rau cand pun exoderil...simt usturimea in ultima masea de jos.....sa continuui cu trat. prescris s au imi rec. dvs altceva??? va multumesc pt. rasp. anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "OTITA EXTERNA MICOTICA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Este bine sa continuati cu tratamentul prescris. Daca nu il suportati sau aveti indoieli, puteti cere o a 2-a opinie ( medic specialist ORL).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.