Clickmed
programare rapida la medic

M-au sterilizat?

Infertilitate feminina
Intrebare postata de ...:mambis cu 10 ani in urma

Buna,acum 7 ani am avut o intrerupere de sarcina nedorita,la propunerea dr.de a face ceva de a nu mai ramane insarcinata decat doar cand vreau eu am acceptat fara sa inteleg prea multe vazand ce inseamna durerea unui chiuretaj,stiu doar ca a zis ca nu e sterilet nu e nimic chirurgical ,atat imi aduc aminte ca a durat cam 20 min.Dupa 2 ani m-am hotarat sa fac un bebe fara sa imi dau seama de ce s-a intamplat in trecut uitasem complet mi-am dat seama dupa ce am fost la dr.si mi-a zis ca sant sanatoasa si sa astept ca pot ramane insarcinata dar degeaba ,am sunat si am povestit dar a zis ca nu stie ce poate fi asta fiind o dr.de la Euroclinic acum m-am hotarat sa merg cu o lista de analize totale ,cu dl.DRAGOS ALBU de la MEDLIFE caruia i-am povestit totul si mi-a cerut rezultatul anterior al analizelor facute la EUROCLINIC ,dar i-am zis ca nu vreau sa iau in calcul acele analize deoarece nu m-a lamurit cu nimic rezultatele,am programare pt.marti dupa amiaza impreuna cu sotul pt.analizele uzuale....dar vreau sa stiu de la cei care ma pot ajuta ce a fost acea interventie?nu am mai putut ramane insarcinata de atunci

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "M-au sterilizat?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Ioana (acum 10 ani)

Sunt frecvente cazurile in care dupa o intrerupere de sarcina se instaleaza sterilitatea, de multe ori medicina nu poate da un diagnostic, conform ceea ce se stie totul este perfect, dar bebelusul nu vine
Vezi ca sunt aici discutii si ca sunt multe mamici ce se plang de asa ceva
http://www.mamicamea.ro/forum/preconceptia/4375-aspirante-optimiste-gravidute-fericite-si-mamici-implinite-463.html

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
...:mambis (acum 10 ani)

multumesc pt.timpul acordat pt.raspuns dar in situatia mea este ceva ce stiu ca e facut special pt.a nu putea ramane insarcinata pana nu vreau eu..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ...:mambis
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ...:mambis
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.