Clickmed
programare rapida la medic

Va rog ajutati-ma

Afectiunile pielii la copii
Intrebare postata de crynutza cu 10 ani in urma

Acum o luna jumatate am achizitionat de la o tipa pe net o crema de celulita....la o saptamana dupa folosirea ei....au inceput sa imi apara niste bube ..intre degete...pe degete pe maini....nu am bagat in seama....seara ma mancau...dar dupa 1 sapt am vazut ca i-au aparut si fetitei mele intre degete...(are 3 ani si 9 luni)....ne-am dus de urgenta la un spital din Buzau...nu aveau garda..era o asistenta si ne-a spus dermatita de contact.....a doua zi ne-am dus la dr de familie...care ne-a spus ca e la fel....fetita avea podul palmei plin...de astfel de bube si o mancau ingrozitor...vazand ca nu ne trece ne-am dus la dermato....ne-a spus deshidroza....si ca nu se ia....ci ca a fost o simpla p***ancidenta ca am luat una de la cealalta....ne-a dat aerius 3 ml dimineata...la pranz zenaro 2,5 ml...seara zenaro 2,5 ml...creme dimi...cifalcate..la pranz lop***ad...seara un preparat...iar cand il termin sa ii dau seara cicalfate si regim strict!! Bun....in palma sa curatat(podul palmei)...sa uscat fff rau apoi i sa exfoliat....dar....cu timpul i-au aparut si pe partea superioara a palmei............:((( desi luam tratamentul de 1 luna...pe partea superioara a palmei inca sunt....iar de la caldura se inflameaza.............am cerut a 3-a parere alt dermatolog....ne-a spus ca nu e dishidroza ca este alergie la alimente......(desi tinem regim de 1 luna:((().................ne-a dat un sirop floridan........5ml la culcare....si triamcinolon sa ii dau seara iar eu fenistin.......................nu mai stiu ce sa mai cred....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog ajutati-ma"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

buna (acum 10 ani)

chiar te astepti sa-ti raspunda vreun medic cu un raspuns inteligent ? Crezi ca ei stiu mai mult decat tine ?
Daca intrebi 5 medici diferiti primesti 5 raspunsuri diferite. Ai rabdare ca trece de la sine.
Insa "tratamentul" primit este mi periculos decat crema folosita si in plus nici nu va ajuta ci doar intarzie vindecare. Bolile de la mame la copii mici se transmit energetic, caci mama e legata puternic de copil energetic..prin aura. Deci tu ai facut de la crema iar fata de la tine a "luat"...adica ai intoxicat-o prin simpla ta prezenta...insa doctorii nu stiu de asa ceva...de aceea dau vina pe alimente si alte p***ai cand se vede de la o posta ce este de la crema folosita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.