Clickmed
programare rapida la medic

Daca am sigur diabet

Diabetul zaharat
Intrebare postata de liviu o cu 10 ani in urma

Am 45 de ani si am facut de curand analizele sangelui si am glicemia 121 si hemoglobina glicozilata 7,79 % .Va rog sa-mi spuneti daca ma pot declara diabetic si daca ma pot vindeca numai cu regim strict alimentar fara medicamente.astept cu nerabdare un raspuns.va multumesc din suflet.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Daca am sigur diabet"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

amvion9 (acum 10 ani)

... nu se da un diagnostic doar daca suflii in fiola ! ... cred ca este o alarma falsa sint niste valori putin mai mari decit normale dar este prea devreme de o decizie.
... analizele se fac pe o durata de citeva luni pentru a putea pune un diagnostic.
... trebuie ca analiza singelui sa fie luata dupa un post de cel putin 8 ore (stomacul gol - nemincat )
... valorile normale 80 - 110 mg/l ...(zahar in 1l de singe) inainte de masa iar dupa doua ore nu este indicat sa depaseasca 120-150 mg/l ... daca valorile sint mai mari si se manifesta pe o perioada de citeva luni este indicat sa vizitati un doctor de specialitate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.