Clickmed
programare rapida la medic

Durere abdominala, ragieli, balonare

Boli intestinale
Intrebare postata de ymme cu 10 ani in urma

Buna! In urma cu aprox. 3 luni am facut un exces de mancare si bautura dupa care nu m-am simtit foarte bine...simteam ca ma tine ceva in partea dreapta, in zona ficatului, o durere redusa ca intensitate si doar din cand in cand. In urma cu o luna si ceva s-a intamplat, m-am balonat in zona stomacului ( abdomenul superior) crezand ca e ficatul, ac***a si un gust amar in gura din cand in cand, mai ales seara...am mers la medicul de familie si m-am programat pentru probele hepatice care au iesit in limte normale dupa cum zicea medicul meu: TGP 21.1 si TGO 22.8. Vazand ca analizele au iesit bune m-am mai linistit. Am fost si constipat cateva zile. Problema este ca ma doare sub coasta dreapta cand apas si doare numai cand sunt in picioare, cand sunt culcat nu doare la fel de tare si ragai des, ragai si cand beau apa, si cand n-am mancat nimic...adica stiu ca e normal sa ragai dupa ce mananc, dar ragaitul meu nu cred ca este normal...in fine. M-am hotarat sa merg la un ecograf la indrumarea medicului meu de familie sa ma linistesc in legatura cu ficatul, asta era temerea mea, ficatul, eu in noiembrie 2007 am avut hepatita virala acuta A. La ecograf mi s-a spus ca ficatul arata foarte bine: ecostructura omogena, dimensiuni normale, pancreas - normal, colecist - fara calculi, VP( nu am inteles ce inseamna) - normal, rinichi - normal, splina normala. Stiu ca odata am vazut si putin sange in scaun si i-am zis asta medicului care mi-a facut ecografia fiind de specialitate gastroenterolog si mi-a recomandat sa fac si colonoscopia daca durerile persista si mai am sangerari in scaun. Pentru dureri mi-a dat Spasmomen si durerea s-a mai ameliorat, am 4 zile de cand iau spasmomen si nu ma mai doare decat foarte putin aproape deloc insa tot simt o sensibilitate in zona aia. Tin sa precizez ca de atunci am slabit cateva kg bune, mai mult de 5 kg in aprox 1luna insa eu am tinut un regim destul de strict, o perioada de 3 sapt sa zic aproape ca n-am pus gura pe carne decat foarte rar, grasimi deloc, bauturi alcoolice sau carbogazoase la fel, deloc, am renuntat si la fumat de tot, am evitat efortul crezand ca e ficatul. Acestea fiind spuse...as dori parerea altui medic despre problema mea...daca as avea bani as merge la alt cabinet sa-mi fac ecografia abdominala sa compar rezultatele insa e destul de scump pentru mine si nu-mi permit un al doilea ecograf. Eu am mai citit pe net despre gazele intestinale...acuma nu stiu ce sa zic...as dori sa-mi recomandati ceva medicamente daca ati inteles despre ce este vorba. Tot ce se intampla ma afecteaza psihic in primul rand ca ma gandeam la o boala de ficat...acuma la colon, respectivul doctor insinuand ceva despre cancerul de colon, eu ac***a 19 ani iar in familie nu am avut pe nimeni cu cancer de colon. Va multumesc si astept si parerile unor medici binevoitori, as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere abdominala, ragieli, balonare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marius (acum 10 ani)

te sfatuiesc sa faci colonoscopie.Nu este obligatoriu sa fie cancer la colon ci pot fi doar polipi.Eu am avut si i-am extirpat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Nicu Harpa (acum 2 ani)

Buna ziua, imi puteti spune unde ati facut colonoscopia si operatia de extirpare a polipilor ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nicu Harpa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nicu Harpa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mariana (acum 9 ani)

Ce ai rezolvat pana la urma? Si eu ma confrunt cu aceasta problema de mai bine de un an. Am facut diverse tratamente pentru helicobacter( testul a iesit incert), dar niciun rezultat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.