Clickmed
programare rapida la medic

Un sfat va rog

Psihologia cuplului
Intrebare postata de alexa.alexa cu 10 ani in urma

Am o relatie de 3 ani si jumătate,eu 25 ani iar el 38. Are o fata de 10 ani dintr-o relatie anterioară( fata lui locuiește cu fosta) dar pentru mine asta nu este o problema pentru ca-l iubesc DAR, vi se pare normal ca eu sa-i nu-i cunosc personal copilul după 3 ani si jumătate? Si asta doar pentru ca el nu vrea sa-si expuna relația noastră in fata fetei lui pana nu împlinește 13-14 ani ca ea sa nu sufere sau sa creadă,ca el a "parasit o" pt a sta cu alta femeie. Asta nu este singura mea problema majora in aceasta relatie pentru ca eu intretin financiar aceasta relatie de la inceput si chiar contribui la cumpărarea cadourilor pt fata lui, nu vreau sa intelegeti ca eu ii urasc fata ba din contra,chiar mi-ar place sa o cunosc,asta si pt linistea mea sufleteasca mai ales, am un semn mare de intrebare de ce se fereste atat dar am tacut doar ca el sa fie linistit dar nu mai suport, nu mai am putere, am ajuns la nivelul maxim de depresie,de suparare :(. De appx 6 luni ma tot gândesc sa termin cu aceasta relatie dar nu am puterea suficientă sa pun capăt, cand nu mai sunt banii el este f supărat dar eu aduc toți banii in casa si drept multumire are curajul sa-mi reproseze ca nu fac nimi, asa ceva. Am ajuns f depresiva, foarte ganditoare tot timpul, suparata, nu-mi pot reveni oricum de mult el încearcă sa ma impace cu zambete parsive,am impresia ca este f fals dar tot odată stiu ca tine si la mine. M-am saturat sa vad ca totul se invarte in jurul fetei lui ca are planuri sa o ia in vacanța de vara 1 luna la el, iar eu care fac totul in aceasta relatie sunt lăsată pr locul 2 întotdeauna. Scuze daca v-am plictisit dar simt nevoia sa-mi descarc virtual supararea pr ca nu obisnuiesc sa povestesc la nimeni ce simt eu. Va doresc o zi frumoasa

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un sfat va rog"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Mariana (acum 10 ani)

Nu mi se pare normal ca tu sa nu.i cunosti fata,cu tote k spui tu k el tine la tine.ar fi trebuit sa o cunosti(sunt 3 ani si...)., si sunt sigura k fata ar intelege lucrul asta ptr k si eu am trecut prin asta, si fata mea are 9 ani..Parerea mea este sa pui punct acestei relatii, oricat de mult l.ai iubi,inainte sa fie prea tarziu si sa regreti! Nu este singurul barbat de pe planeta stai linistita. Iati inima in dinti si spui k"intre noi totul s.a terminat". Si in privinta banilor daca nu ii convine, sa se duca la munca...sper sa iei o decizie corecta, si sa nu te lasi influentata de el...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
alexa.alexa (acum 10 ani)

Eu nu am copii si nu stiu adevăratul sentiment dintre un copil părinte dar el mereu imi reproseaza ca eu vreau sa stea mai mult cu mine decât cu fata lui ceea ce nu este adevărat deloc, parca ma santajeaza emotional din toate punctele de vedere, m-a vazut naiva ca nu-i reprosez nimic niciodata doar sa "fim" ok dar nu mai suport. De câte ori încerc sa-i explic ce ma doare sau ce m deranjează ma face nebuna, vb cu mine de parca eu ar trebui sa tac si sa indur totul, eu niciodata nu trebuie sa obiectez,eu niciodata n-are cum sa nu-mi convina ceva,mereu sunt paranoica si in toate felurile.ConstientizeZ ca totul este din vina mea pt ca am acceptat dar am zis sa fie bn pt noi, nicidecum pt mine nu este bn, el n-are nici un stres nici o grija ca stie ca are cine trage pt el.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexa.alexa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexa.alexa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mariana (acum 10 ani)

Asa cum ti.am mai spus parerea mea este sa pui punct acestei relatii! Nu mi se pare ok sa taci in fata lui, spunei ce te doare,ca in adancul sufletului suferi, iar daca nu.i convine la revedere! Nu suferi din cauza lui, sunt sigura k o sa gasesti o persoana care te va face fericita. Asa suntem noi femeile, le punem pe toate la suflet, dar nu trebuie...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Gabriela Gusoi (acum 10 ani)

Pentru a dobandi acea liniste sufleteasca, de care vorbiti, indicat este sa povestiti ce simtiti partenerului, chiar daca va pare indiferent. Nu puteti obtine schimbare daca nu modificati ceva, daca nu incercati sa va abateti din drumul pe care ati pornit. Priviti relatia ca pe un cerc, impartit in doua jumatati : una sunteti dumneavoastra, alta partenerul. Daca fiecare membru ofera respect, comunicare, incredere, ascultare,iubire pe masura puterilor, atunci cercul va fi mereu intreg, sau aproape intreg. Daca doar unul este implicat, o jumatate se va mari constant, in timp ce alta se va diminua incet si sigur. In acest fel, relatia se limiteaza la o singura parte, ce se va umple de frustrari si nu de atitudinile descrise mai sus.Inteleg ca dvs, de 6 luni reprezentati aceasta relatie, ce nu mai exista decat in ceea ce va priveste. Comunicarea, deschiderea, incercarea unor metode noi de abordare a cuplului sunt singurele cai prin care puteti ajunge unde v-ati dorit si sa ameliorati starea de depresie, pana nu va afecteaza intreaga functionalitate.


Toate cele bune,
Psih. Gabriela Gusoi
e-mail: [email protected]
Bucuresti

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.