Clickmed
programare rapida la medic

Stare de tristete raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de ana800 cu 10 ani in urma

Buna ziua! Am peste 30 ani si inca nu sunt ca ceilalti. Nu am prieteni, sunt tot timpul singura si am senzatia la locul de munca ca nu voi reusi sa fac nimic. Asa am gandit intotdeauna despre mine si in timpul scolii. Imi este foarte greu sa va descriu starile mele, iar ce simt nu pot discuta cu cei apropriati. Am senzatia ca nu ma inteleg si nu le provoc decat disconfort. Problemele mele majore au inceput in jurul varstei de 15 ani cand am decis ca ar trebui sa-mi pun ordine in viata, sa nu mai ies la joaca cu verisoarele mele, prietenele mele si de atunci am continuat sa fiu tot singura. In acea perioada parintii mei au divortat, intr-un fel m-am bucurat, pentru ca se certau tot timpul, pe de alta parte nu, pentru ca atunci tata m-a jignit de cateva ori la nervi. A fost ultima oara cand l-am vazut.
Am consultat trei medici si un psihiatru. Nici unul nu mi-a spus nimic, iar eu nu am insistat. Ce ma sfatuiti sa fac? Niciunul nu m-a consultat mai mult de cinci minute.
Ana

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stare de tristete"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Ar fi bine sa discutati cu un psihoterapeut.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
antoneta142936 (acum 10 ani)

Draga mea, faptul ca esti realizezi ca trebuie facut ceva cu viata ta e un prin pas. Probabil tu, ca noi toti dealtfel, ai nevoie de cineva care sa-ti dea curaj, putere sa-ti arate cat de frumoasa, desteapta si priceputa esti. Din pacate ritmul vietii e atat de rapid ca cei din jur nu mai au timp si pentru asta. E mare pacat ca te-ai rupt de prieteni ... e unul dintre cele mai importante lucruri in viata ... prietenia. Dar asta e situatia acum si trebuie facut ceva. Cauta un grup care merge pe munte, sau care merge cu bicicleta ... cauta oameni care au preocupari comune cu tine si incearca incet incet sa te integrezi. Vorbeste despre problema ta ... poate unui preot pentru inceput ... pana gasesti pe altcineva dispus sa te asculte. Exista multi oameni buni cu suflet deschis pe lumea asta ... trebuie doar sa-i descoperi. Fa ceva ... orice, numai nu nsta in casa sa-ti plangi de mila. Esti tanara ... sunt anii cei mai frumosi profita de ei. daca vrei putem vorbi pe mes antoneta43

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Estera (acum 10 ani)

http://www.ciresarii.ro/predicionline/325_vladimir%20pustan%20-%20luptand%20cu%20depresia.mp3

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ligia (acum 10 ani)

Si eu ma aflu intr-o depresie continua. Orice as face am impresia ca nu fac bine si ca lumea vede asta. Sunt constienta ca nu am incredere in mine dar parca nu pot sa schimb asta. De la o vreme am descoperit un site, depresiv.ro, parca, e destul de interesant si cand citesc acolo parca ma mai incurajez ca vad ca nu am un caz chiar atat de grav. E interesant ca are si cateva jocuri in care "te joci" oarecum cu creierul, il pui sa lucreze. Sper sa ma ajute in continuare si sa depasesc perioada asta care nu se mai termina! Bafta si voua!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ana800 (acum 10 ani)

Va multumesc pentru raspunsuri. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si m-am prezentat la un medic psihiatru care mi-a prescris un tratament. Sper sa functioneze.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ana800
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ana800
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.