Clickmed
programare rapida la medic

Sindrom cefalalgic migrenos

Migrena
Intrebare postata de adriana_natalia cu 11 ani in urma

Si eu am avut aceleasi problem timp de un an de zile am avut dureri ingrozitoare de cap,luam aulin pliculete si ma mai lasa durerea,am facut RMN,EEG,TESTE PSIHOLICE si nimic nu au putut afla doctori din Bucuresti(toate analizele aratau ca sunt sanatoasa dar eu inca avem dureri de cap ingrozitoare),la care pentru ca eram sportiva de inalta performanta ca sa scape de mine m-au diagnosticat cu SINDROM CEFALALGIC MIGRENOS..... Dupa un timp am ascultat sfatul unor batrani sa imi fac un test oftalmologic,la care sa dovedit ca durerile de cap din ce in ce mai puternice se trageau de la vedere,acum port ochelari de vedere si nu mai am dureri de cap si ma simt foarte bine


spuneti si voi cum poti avea incredere in medici cand din cauza incompetentei lor cand eu am fost 1 an de zile prin cei mai buni medici din Bucuresti ac***a dureri de cap inrozitoare si pe zi ce trece erau din ce in ce mai accentuate de nici pastilele aulin nu isi mai faceau efectul si intrun final datorita unui sfat al unor batrani miam facut un test oftalmologic in tulcea si am aflat ca de fapt am probleme cu vedere

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sindrom cefalalgic migrenos"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Della (acum 11 ani)

In primul rand,draga mea cefaleea este produsa si de asemenea afectiuni,iar obligatia ta ca pacient este sa efectuezi un examen oftalmologic,iar la recomandarea medicului eventual purtarea ochelarilor de vedere pentru eliminarea simptomelor,ce vreau sa evidentiez?Orice persoana trebuie sa efectueze un examen complet oftalmologic,iar dupa o anumita varsta se impune deoarece apar viciile de refractie care bineinteles ofera si aceste senzatii neplacute.In cazul meu nu se aplica si cunosc mai multe persoane intr-o situatie similara,deci migrena nu are legatura cu ochelarii de vedere,sau ceea ce ai vrut tu sa concluzionezi,faptul ca printr-un banal consult oftalmologic recomandat de niste neconoscatori ai reusit sa scapi de durerile de cap.Port ochelari de vedere,insa nu sunt scutita de durerile de cap care apar de 2-3 ori pe luna,insotite evident de voma,ameteli,inapetenta,deci nu generaliza. Exista mai multe teorii in cazul migrenei,in momentul de fatza este un teritoriu daca il mot numii asa inca necunoscut indeajuns de bine de oamenii de stiinta si de medici,totul de bazeaza pe simptomatologie,iar tu daca acuzi dureri de cap si ameteli,vedere in ceata si mai te duci si cu un chip dramatic evident,te-ai dus la un neurolog ,ai primit un diagnostic din sfera neurologica,deci nu stiu de ce arunci cu noroi in oamenii aia care isi rup coatele pe bancile facultatii.Repet,poarta-ti frumusel ochelarii,sper sa te simti la fel de bine in continuare!:)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andreea (acum 10 ani)

:))):))) DE ASTA OMOARA OAMENII IN SPITALE CA-SI RUP COATELE PE BANCILE FACULTATII:))))) HAI MA LASI)::))) CEA MAI BUNA GLUMA PE ZIUA DE AZI

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ban (acum 10 ani)

Eu am aceasta problema de la un bou care mi-a dat cu o bata in cap si am ajuns de urgenta la spital

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.