Clickmed
programare rapida la medic

Am 15 ani si vreau sa slabesc 13 kg

Diete
Intrebare postata de ioanababa cu 11 ani in urma

Buna! am 15 si vreau sa slabesc 13 kg (inaltime cam 1.65). momentan am 68 de kg . De cateva saptamani am redus pastele,painea alba, cartoful si grasimile.bineinseles si cantitatea de mancare pe care o consum.Am mai facut si gimnastica si alergari dar programul nu imi permite sa merg la sala iar vremea de afara nu e una tocmai buna pt activitati sportive deoarece ploua de mult timp. Aceste 13 kg ar vrea sa le slabesc in cel mult 4-5 luni. Am citit pe aceasta pagina ca dietele la varsta mea nu sunt recomandate si as vrea sa vad atunci ce imi recomandati sa fac ca sa slabesc in acest timp.
P.S. Nu as vreau ca kilogramele pe care le slabesc sa se puna inapoi.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am 15 ani si vreau sa slabesc 13 kg"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

antoneta142936 (acum 11 ani)

Draga mea, chiar aseara am vazut un documentar, transmis de televiziunea franceza, in care medici specialisti spuneau si argumentau, ca orice dieta nu face altceva decat sa te faca ca in final sa mai iei 1-2 kg in plus. Esti atat de tanara ... incearca sa faci miscare, cat mai multa miscare, mers pe jos in ritm rapid, si obisnuieste-te sa nu te ridici de la masa satula. Tot ei spuneau ca nu toti suntem facuti sa fim slabi ca fiecare are constitutia lui si trebuie sa ne impacam cu asta ... dar asta nu inseamna ca putem manca orice, oricat. Nu te apuca de regimuri ... schimba un pic regimul de viata si nu te gandi nici intr-un caz sa slabesti asa multe kg intr-un timp atat de scurt. Ia exemplu de la copii ... cei care sunt activi si se joaca, misca tot timpul nu sunt grasi. Bafta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
FreeStyle11 (acum 11 ani)

La fel zic si eu, sa faci sport si sa mananci normal si vei slabi.Mananca mai sanatos, mai multe fructe, legume, cereale dar tot sportul este mai bun.Si daca vrei sa te mentii fi activa si fa sport tot timpul si vei vedea ca vei manca si nu te ingrasi pt ca arzi ce consumi.E logic.Asta daca nu ai probleme cu tiroida si ai un metabolism normal.
Deci fa sport si de mancat iti spun sincer poti manca cam orice inafara de dulciuri si fast food in exces.Mananca mai des porti mici pt ca asa iti mentii arderiile active.Vei vedea ca te vei obisnui cu sportul si miscarea in general si atunci nu o sa-ti mai faci griji ca vei pune la loc.Bafta multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Diana (acum 11 ani)

mult sport, cel putin doi litrii de apa pe zi, o dieta echilibrata - este reteta unei siluete de invidiat. Suplimentar pot incerca capsulele de slim fit. Sunt energizante si te ajuta sa te mentii in forma

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Anonim (acum 8 ani)

Bea multă apa , fa sport ca sa stranspiri si sa dai jos mai ușor si mănâncă sănătos

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.