Clickmed
programare rapida la medic

Care este cauza exacta?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de mihaela984 cu 11 ani in urma

Buna ziua,
am 41 de ani si din cauza unor probleme ale stomacului timp de 6 luni am facut o cura cu ceai de galbenele si sunatoare.
Surprinzator dar de atunci, desi nu sunt sigura ca aceasta ar fi fost cauza, sanii mei nu se mai intaresc si nu ma mai dor cu ceva zile inainte de a-mi veni mensturatia. Inainte aveam dureri iar sanii se mareau si se faceau ca doi pietroi.
Durerile in zona pelviana sunt mult mai reduse, insa am observat ca de cateva luni am perioade cand sangerarea menstruala este mai abundenta si cand este redusa cantitativ. Asta se cam succede din doua in doua luni. Ciclul menstrual dureaza cate 5 zile in ambele cazuri doar ca asa cum am spus uneori este abundent iar alteori este redus. Atunci cand este abundent acest lucru se intampla doar 2-3 zile dupa care celelalte zile pana se termina este din ce in ce mai redus.
Am nascut acum 9 ani iar menstruatia imi vine la 25-26 de zile.
Nu sunt anemica si nici nu am lipsa de fier iar din anul 2008 fac tratament pentru HTA primara.
Carui fapt se datoreaza acest lucru?
Multumesc frumos,
Ella

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Care este cauza exacta?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.