Clickmed
programare rapida la medic

Durere la contact sexual

Disfunctii sexuale feminine
Intrebare postata de alina17crt cu 11 ani in urma

Buna ziua,
Am fost la ginecolog pentru prima oara de curand si in urma unei culturi de secretie de pe colul uterin, am aflat ca am candidoza. Mi-au fost prescrise ovule si o pastila in doza unica. Am intrebat doctorul de ce simt durere in timpul actului sexual( mai exact in momentul in care incep sa simt placere, apare o durere si nu mai simt placere ci disconfort pt o perioada de timp), iar raspunsul a fost "din cauza candidozei". Insa sunt in continuare nelamurita, pentru ca aceasta durere inca de cand mi-am inceput viata sexuala(acum cateva luni), si desi am terminat tratamentul, durerea nu a disparut. Urmatorul control este peste 3 luni, sper insa sa ma puteti lamuri legat de aceasta problema. Precizez ca am probleme cu menstruatia inca de la inceput, si iau anticonceptionale de 5 ani.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere la contact sexual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Cecilia Mihalache (acum 11 ani)

Pana in prezent, de cate ori ai facut pauza cu anticonceptionalele? Cel putin odata pe an trebuie sa faci minim 2-3 luni pauza. Nu este bine sa le iei permanent. Ti se pot deregla anumite glande si poti avea de suferit pe viitor.

Pentru candida incearca sa folosesti CandyClear 5. Convinge-l si pe partener sa urmeze un tratament pentru aceasta afectiune. Daca nu faceti amandoi, nu are nici un efect, deoarece te poti reinfecta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
alina17crt (acum 11 ani)

Ei bine, medicii(endocrinolog si ginecolog) la care am fost nu mi-au spus absolut nimic de aceasta pauza pe care ar trebui sa o fac. Insa, opream tratamentul in momentul in care eram trimisa la analize, pt o perioada de aprox de 2 luni.
Pentru candida m-am tratat atat eu cat si partenerul. Si presupunand ca ne-am vindecat, teoria medicului cum ca din acea cauza ma doare, nu ma convinge.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alina17crt
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alina17crt
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.