Clickmed
programare rapida la medic

Secretii masive raspuns medic

Sinuzita
Intrebare postata de giurgiudaniel cu 11 ani in urma

Buna seara. inainte de 18 ani am fost operat se de polipi si de deviatie de sept, iar ulterior si pana in prezent (am 33 ani) am permanente secretii in gat, nasul de muklte ori il sim t uscat si mereu simt nevoia sa-mi "dreg" gatul, ba chiar a devenit un aproape un tic sa-mi trag secretile din gat si sa la expectorez, caci altfel nu scap de ele. parca tot ce se strange pe sinusuri se scurge in gat. este extrem de deranjant. la un control ORL la care am fost doctorul mi-a spus ca la operatia de deviatie de sept mi s-a taiat mai mult os, sau ce o fi acolo, decat trebuuie, motiv pentru care o mare parte din nas se surge spre gat. la expectoratii ceea ce expectorez are o consistenta vascoasa, uneori ca un cheag. la control nu mi s-a pomenit nimic de sinuzita. ce ar putea fi dle. doctor? multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Secretii masive"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Ramona Muresan MDr. Ramona Muresan este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua,
Sinuzita poate sa dea secretii care se scurg in spatele nasului; pe langa secretiile postnazale ar trebui sa aveti dureri de cap, cu senzatie de cap greu, ameteala. Faceti o radiografie de sinusuri / computer tomograf de sinusuri pt a vedea daca intradevar este sinuzita. Aveti grija ca aerul din locuinta sa nu fie foarte uscat si sa va usuce/ irite mucoasele nasului si gatului. Multa sanatate!

http://www.alergologultau.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Ramona Muresan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Ramona Muresan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sinuzita.

Inscrie-te aici!
Advertisement
giurgiudaniel (acum 11 ani)

va multumesc tare mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de giurgiudaniel
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de giurgiudaniel
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria (acum 9 ani)

Am fost operata de sinuzita si dupa vreo 4 luni am secretii multe din nas si trebuie sa ma fortez ca sa le dau afara. Cu ce ma pot trata...am fost la orl mia dat antibiotic dar nu pot sa iau niste ceaiuri ceva sa scap de ele sunt suparatoare si nu ma lasa sa respir multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.