Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de ajutor.

Infarct
Intrebare postata de roxana mihaela116373 cu 11 ani in urma

Am si eu o intrebare.am 30 ani.si dea nu trecut de prin vara au cam inceput sa ma doara ba prin piept, ba prin umar.nu in fiecare zi si nu tot timpul in acelasi loc.am fost la foarte multi doctori, si am facut num care mi-au iesit numeroase EKG-uri care mi-au eisit normale.da eu tot stau cu frica ca am ceva si la fiecare durere care o simt imi imaginez multe alte lucruri.
vreau sa va intreb de la ce varsta poate face o femeie infarct.k mie mi s-a zis ca pana la menopauza femeile nu fac

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de ajutor."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Cristi (acum 10 ani)

Nu sunt medic , sunt elev la liceu , dar cred ca am niste idei care te-ar putea ajuta.Si eu suspectez ca am cardiopatie ischemica . Cand fac efort foarte mare nu am nici o problema dar cand stau in fata calculatorului sau sunt supus unor temperaturi mai scazute apare aceea durere la nivelul toracelui .Consum de ceva timp suplimente alimentare adica vitamine. Dintre care ginkgo biloba care are efect anticoagulant ,probabil vor mai fi si alte vitamine care au acelasi efect asupra sangelui.Asa ca vezi ce consumi , de la anticonceptionale pana la vitamine . Tot ce este anticoagulant poate provoca aceasta durere toracala. Presupun ca daca nu mai consumi acel "aliment" cu efect anticoagulant iti vei revenii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cardiorec (acum 10 ani)

Am vazut din intimplare aceste mesaje pe forum cind cautam discutii legate de infarct.
in cea mai mare parte durerile toraccice la mai putin de 20 de ani au o alta acuza decit cea coronariana ( exceptie fac malformatille congenitale de coronare si acestea au o incidenta de sub 1 %). Cautati o alta cauza de durere toracica ( dureri intercostale, contracturi musculare)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.