Clickmed
programare rapida la medic

Amorteala mana stg,ameteli... raspuns medic

Accidentul vascular cerebral Plexopatia brahiala
Intrebare postata de sorinavalentinap cu 11 ani in urma

Simt o amorteala in mana stg pana in varful degetelor,nu sunt cu capul limpede,parca ma ia ameteli....am mai patit asa acum vreo 2 luni cand mi s-a gasit tensiune 18 cu 9-eu nestiindu-ma cu tensiune.am fost la dr,mi s-a dat captopril sub limba si mi-a scazut.mi-a dat reteta cu captopril si tertensiv.am luat cateva zile pana am mers la cardiolog,cardiologul mi-a facut ekg care a iesit bn si m-a ascultat la inima spunandu-mi sa numai iau aceste medicamente ptr inima.,dar un mi-a dat sa fac alte investigatii.acum vad ca au aparut iar amortelile de mana stg....nu stiu ce sa mai cred....sa fie pe sistema nervos... am stat cam in stres...ce as putea face pana ajung la dr....nu am bani sa plec de acasa...va rog un raspuns.....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Amorteala mana stg,ameteli..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Adriana Adryy (acum 11 ani)

aveti grija sa nu fie de la cap mama mea a patit la fel sa dus la medicu de familie acesta ia spus ca are spondeleoza si ea cand incolo saraca avea AVC,adica a suferit un atac cerebral!!!!!!!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Este indicat sa consultati un medic internist pentru investigatii ( pe linie cardiologica, reumatologica- posibil spondiloza cervicala cu nevralgie cervico-brahiala etc). Numai dupa descrierea dumneavostra nu se fac recomandari de tratament ( fara a avea un diagnostic).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.