Clickmed
programare rapida la medic

Dinti lipsa la 13 ani.

Dantura copiilor
Intrebare postata de rallu17 cu 11 ani in urma

Buna ziua ! Am 13 ani si nu mi-au cazut toti dintii..am fost la doctor si mi-a zis ca am doi dinti in lipsa..si este cam neplacut deoarece dintii in lipsa sunt cei de langa dintii din fata. Unul pe o partee lipseste, si celalalt de pe cealalta parte lafel. Problema e ca in locul lor, mi-au dat caninii...am inteles ca nu am voie sa imi pun aparat dentar pana nu imi cad toti dintii, si imi cresc...iar implant am voie dupa 18 ani. Ce as putea sa fac ca sa imi pun dintii? Ceva temporar..sau altceva..daca ar fi fost dintii din spate ar fi fost altceva, dar fiind cei din fata e foarte neplacut..as vrea sa imi pun aparat dentar mult mai repede si sa imi pot pune un implant... Ce ati zice dumneavoastra? Va multumesc, astept un raspuns. O zi buna.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dinti lipsa la 13 ani."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.