Clickmed
programare rapida la medic

Intrebare raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de carmen1986 cu 11 ani in urma

Buna ziua,

Va rog sa ma ajuta-ti cu cateva sfaturi.
Am o relatie sau am avut de 8 luni, inceputul a fost frumos, aproape toata perioada relatiei am locuit impreuna, acum 3 luni am ramas insarcinata, pt el a fost un soc mi a zis ca nu este pregatit, eu vazand ca nu este de acord am renuntat la sarcina, intre timp el imi citise niste convorbiri pe un site de socializare pe care eu nu stiam ca mi le-a citit, mi a scos ochii dar mi a zis ca nu il intereseaza. pana de curand cand au intervenit mai multe certuri, gen eu ii spuneam ca nu ma simt bine cu prietenii lui pe care ii cunoaste de cativa ani, dupa care mi a scos ochii din cauza trecutului meu, el nu este acord ca am avut o relatie in care baiatul m a inselat si eu ca sa ma razbun l am inselat cu un baiat de care imi placea asta se intampla acum 2 ani de zile, plus ca frecventam des cluburile, ca el nu isi doreste o asemenea fata langa el, acum cateva zile el imi zice ca nu poate sa treaca peste trecutul meu iar dupa urmatoarea zi sa il fac sa aibe incredere in mine si iar a doua zi imi zice ca numai vrea sa continue. azi mi a zis sa imi sterg contul de socializare pe care imi spunea sa il sterg demult si sa il las sa se linisteasca 1 sapt, 1 luna sa se gandeasca bine.
El are un caz in familie de in care s-au despartit din cauza unei relatii extraconjugale si ii este teama sa nu pateasca si el la fel.
I am zis ca il iubesc si nu va pati asa ceva dar ii este teama.
Am uitat sa specific ca de craciun mi a dat un inel pe care l a inceput a zis ca este de logodna dupa zicea ca este cadou iar din cauza certurilor mi l-a cerut inapoi.
Intrebarea mea este ca daca continuam imi va reprosa toata viata?
Sa astept sa se linisteasca? Sau discuta cu cineva despre relatia noastra si ii da sfaturi negative.
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intrebare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Nelly (acum 11 ani)

Parerea mea este ca iubitul tau este un egoist, si se gindeste numai la el. Te vede numai pe tine oaia neagra si nu incearca sa vada cum stau lucrurile defapt, sa se gindeasca si la sentimentele tale, la durerea pe care ai simtit-o atunci cind ai fost tradata de acel baiat care te-a impins sa decurgi la aceasta metoda; el a fost de vina, nu tu; iar daca prietenul tau nu vede realitatea cum este atunci nu te merita. Daca erai tu cea care trada prima atunci lucrurile stateau altfel dar asa sincer iti dau dreptate sa faci asta . Ai vrut sa simta si el acel sentiment de durere pe care l-ai avut tu in acel moment cind ai aflat ca te-a inselat. Incearca sa-l faci pe prietenul tau sa inteleaga adevaratul motiv si cine a provocat aceasta durere intai si va vedea lucrurile cu alti ochii. Explicai ca nu esti mandra de ceea ce ai facut si ca singurul lucru care te-ar putea determina sa mai faci asta in viitor ar fi doar in cazul in care istoria se repeta! Doar daca esti inselata atunci inseli ! Asta este parerea mea si sper ca te-am putut ajuta citusi de putin!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
carmen1986 (acum 11 ani)

Buna si la multi ani.
Multumesc pentru raspuns........Cert este ca el vrea sa il las sa se linisteaca, nu stie cat 1 luna, 2...sa se gandeasca bine...acum nu stiu daca sa il mai caut sa ii mai explic sau sa il las sa se linisteasca..sunt asa intr-o dilema. Toata lumea imi zice ca nu are nici o relevanta trecutul atata timp cat vrei sa fii cu cineva, dar inima me nu vrea asta.Ma gandesc ca poate este cu cineva sau incearca sa fie...poate ca par disperata dar caut mai multe pareri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen1986
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen1986
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
carmen1986 (acum 11 ani)

Multumesc si la multi ani.
Ideea ca i-am propus treaba asta si nu a fost de acord

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen1986
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen1986
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.