Clickmed
programare rapida la medic

Dureri de esofag? normale in gastrita? raspuns medic

Refluxul gastroesofagian
Intrebare postata de rozaliaP cu 11 ani in urma

Am fost diagnosticata cu reflux gastroesofagian mediu si gastrita acuta insa nu prezint simptome de aciditate sau arsuri la stomac cum sunt normale in gastrita. simtomele mele sunt senzatie de dilatare al esofagului, senzatie permanenta de plentitudine, dureri in capul pieptului si de-a lungul esofagului, senzatie de nod in gat si chiar dificultate in respiratie. ma doare in permanenta de 3 saptamani si iau emanera pentru gastrita de o saptamana fara nici un rezultat. sunt normale durerile acestea in gastrita?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri de esofag? normale in gastrita?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

rozaliaP (acum 11 ani)

asa este...recunosc ca sunt si putin paranoica ac***a in vedere ca de-a lungul vietii mi s-au pus multe diagnostice gresite, probabil de asta ma gandesc la acelasi lucru si acum. va multumesc pentru mesaj si presupun ca sunteti din Bucuresti, dei o programare ar fi aproape imposibila.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rozaliaP
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rozaliaP
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Adrienne (acum 11 ani)

Dupa simptomele descrise poate fi o esofagita[ inflamarea mucosei esofagului] si se poate datora unei infectii [ cauzata de virusi,fungi,sau boli care slabesc sistemul imunitar ] sau iritatie [ boala gastroesofagiana de reflux,voma, medicamente antiinflamatoare, hernii, etc.]. Endoscopia superioara [ nu spui daca s-a facut ] este necesara pentru diagnostic. Tratamentul este in functie de cauza care a deteminat esofagita. Gastrita acuta se trateaza medicamentos, plus regim alimentar. Se vindeca.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
rozaliaP (acum 11 ani)

da...pai la esfagita ma gandeam si eu....dupa simptome. nu mi-am facut endoscopie, in schimb am facut radioscopie cu bariu si mi-a zis ca esofagul este normal. nu vreau sa fiu paranoica dar am avut experiente urate cu diagnostice gresite iar in urma controlului si diagnosticului de gastrita m-a tratat ca si cum aveam o ungjie rupta, ca e o nimica toata si ca toata lumea are si nu mi-a zis absolut nimic de nici un regim...mi-a dar o pastila si cam asta a fost...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rozaliaP
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rozaliaP
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
smookyzke (acum 11 ani)

si eu sufar de reflux gastroesofagian....iar in urma cu 6 luni am crezut ca ala sunt... slabisem foarte mult , de la 70 de kg ajunsesem la 63 intr-o perioada foarte scurta gen 1 luna si ceva, mi-am facut ecografii , iar la ele totul era in regula, am facut endoscopie si mi s-a spus ca am arsuri la stomac si de aceea nici nu prea aveam pofta de mancare si din aceasta cauza am slabit. mi s-au prescris niste pastile pentru stomac, dar nici un rezultat. eram foarte deprimat nu puteam sa mananc decat orez fiert si chiar si la el aveam senzatii de pleatitudine. iar intr-o zi cand ma intorceam din piiata am zis sa intru intr-un plafar, dupa ce i-am explicat eu farmacistei cum ma simt si ce am facut pana atunci, mi-a prescris ulei de galbenele si niste pastile reglacid...deci cand am ramas fara nici o speranta ca o sa mai ma fac bine vreodata, intr-o saptamana ma refacusem aproape complet. dar tratamentul l-am tinut cam 1luna jumate, de asemenea cu regim alimentar, fara sucuri , bauturi alcoolice, dulciuri, fast food. doar mancare gatita in casa, , fara prajeli,dupa mese ceaiuri de menta si m-am facut bine. nu cred ca m-a lasat complet acum, insa cand mai simt ceva la stomac imi fac repde un ceai de menta . dar cel mai important este sa mananci mai putin junk food, cand ti-e pofta mai mananci , dar mai rar. sper sa ti foloseasca la ceva ce ti-am zis!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de smookyzke
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de smookyzke
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.