Clickmed
programare rapida la medic

Barza test

Sarcina
Intrebare postata de crina_crina cu 11 ani in urma

Testele barza sunt sigure? Azi dimineata mi-am facut un test barza tip stilou, a aparut linia de control si linia cealalta dar e foaaaarte palida. Am vazut ca unele teste lasa o linie cand se usuca(cica o fi linie de uscare) si aia e galben-gri.Asta pe care am obtinut-o eu, insa e spre roz. Au si testele barza linia aia de uscare?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Barza test"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Sigada (acum 11 ani)

In cazul meu, acea linie roz pal, a indicat sarcina, dar pentru a fi sigura, repetati testul de sarcina. Va recomand sa folositi Shure Check sau Clear Blu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sigada
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sigada
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
crina_crina (acum 11 ani)

Va multumesc penrtu raspuns. Spunea cineva ca testele barza lasa linie de uscare, am avut si eu neplacuta experienta de a vedea linii de uscare crezand ca de fapt sunt de sarcina. Acuma imi e si frica sa mai fac un test, m-am saturat sa vad negativ si in acelasi timp sa am simptome de sarcina. Maine dimineata am sa fac un test sa ma asigur. Va multumesc inca o data pentru raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de crina_crina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de crina_crina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina_cristina (acum 11 ani)

buna crina_crina .. aceeasi problema am si eu..astazi am facut 2 teste barza si a aparut cea de-a doua linie exact cum spui tu. aproape imperceptibila..decat daca o duc foarte aproape de ochi..si e un fel de roz..dar nu se vede colorata ca cealalta.. arata ca o linie sub acea folie alba... si mi s-a spus ca ar fi linie de uscare.. nu stiu ce sa cred. sunt ingrozita de gandul ca as putea fi insarcinata. spune-mi te rog ce ai facut .. pupici.. sunt ingrijorata.. dar o doctora mi-a spus ca sigur nu e sarcina (ce e drept era doctora de famile, nu ginecolog).. dar totusi.. si am avut o discutie pe forumul de pe anticonceptionale.ro .. si acolo am primit raspunsul cu linia de uscare.. hm... sper sa fie asa. nu vreau bebe acum..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.