Clickmed
programare rapida la medic

Uter contractat raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de Liliana_liliana cu 11 ani in urma

Buna, ma numesc Liliana sunt in a 26-27 saptamina de sarcina si am si eu o intrebare referitor la uterul contractat. Eri am avut o interventie medicala la ginecolog, medicul mia zis ca uterul e incordat si poate duce la avort spontan, am fost indreptata la o consultatie la alt medic, medicul respectiv punind mina pe burta deodata a zis ca trebuie sa fiu internata in spital daca nu vreau sa pierd sarcina, explicind-ui medicului ca nu am dureri de burta in afara de niste intepaturi ale muschilor si acelea minore si rare, d-nealui a insistat sa ma interneze, ajungind la sectia de internare am rugat medicii de acolo sami dea tratament la domiciliu pu ca nu vedeam sensul sa fiu internata, dupa o consultatie cu medicul respectiv sa uitat daca uterul e inchis si eliminarile sunt cum ar trebui mia spus ca totul e ok, si pot merge acasa. Sunt multumita ca nu am fost internata dar parca mii frica sa nu fie ceva grav iar eu am refuzat spitalizarea. Acum imi simt fatul foarte activ doar ca sunt totusi stresata de toate cele intimplate. Spuneti-mi va rog, facut bine ca am refuzat spitalizarea daca nu am dureri sau totusi era mai bine sa stau sub supravegherea medicilor. Multumesc mult pentru atentie si raspunsuri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Uter contractat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Corina MCorina este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Se mai intampla sa existe contractii, dar daca aveti colul uterin inchis si medicii care v-au examinat v-au dat drumul acasa, probabil au considerat ca nu exista un pericol iminent. La 26 de saptamani fatul este considerat viabil, deci are sanse sa supravietuiasca daca s-ar declansa nasterea. La aceasta varsta a sarcinii nu se mai vorbeste despre avort spontan, ci despre nastere prematura. Daca nu aveti sangerari si contractii frecvente, dureroase, insotite de dureri de spate, eu spun sa va linistiti si sa nu va mai stresati. Stress-ul nu va poate face decat rau. La externare nu v-au dat nici un tratament? Puteti lua un antispastic (substanta activa drotaverina) atunci cand aveti contractii mai puternice, in doza maxima de 80 mg/zi. In rest...va urez sarcina usoara si un bebe sanatos!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Corina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Corina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.