Clickmed
programare rapida la medic

Pachet antiparazitar raspuns medic

Parazitoze
Intrebare postata de ROBERT1278685 cu 11 ani in urma

Buna ziua,

As dori exprimate cele mai sincere opinii in legatura cu eficienta pachetului antiparazitar al Dr. Hulda Clark (acela cu tinctura din coaja de nuc negru, pelin si cuisoare)...bineinteles, ma refer la persoanele care au folosit acest pachet. Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pachet antiparazitar"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Andra Colominschi (acum 11 ani)

Acum 3 luni am cumparat de pe un site web un dispozitiv zapper si un pachet deparazitar cu tinctura nuca neagra, pelin si cuisoare.Am dat aprox 500 si ceva de lei. Pana sa folosesc acest pachet, am folosit zeci de tratamente din comert (am cheltuit mult mai mult decat acest intreg pachet). In urma cu un an eram diagnosticata cu teniaza (aveam o tenie creata la nivelul ochilor de 6 m). Vederea imi era deja ingreunata. In perioada tratamentului, mi-au iesit niste mici bubite si aveam dureri mari de cap. A fost doar o reactie adversa de moment. Dupa ce am terminat perioada de 18 zile deja m-am simtit mult mai bine. Am facut perioada de mentinere mai mare decat trebuia. Oricum, ideea este ca acest pachet este cel mai puternic de pe piata, eficient pentru eliminarea parazitilor din organism. Examenul coproparazitologic a iesit negativ, dupa 7 saptamani de tratament.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ROBERT1278685 (acum 11 ani)

V-as ruga mult daca puteti da cateva detalii in legatura cu simptomatologia pe care ati acuzat-o, analizele (testele) pe care le-ati facut pentru diagnosticare si unde anume precum si cine (ce) v-a indrumat sa luati acest pachet deparazitar Hulda Clark. Va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ROBERT1278685
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ROBERT1278685
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.