Clickmed
programare rapida la medic

Mai multe detalii despre diagnosticulechivalente temporale

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de loredana7108621 cu 11 ani in urma

Buna>
Sper sa pot gasi aici mai multe informatii despre proaspatul meu diagnostic: echivalenta temporala:...care urmeaza a fi tratat cu tegretol, betaserc, osteocare, movalis si calma forte. Prima intrebare se refera la efectelele tegretolului, pt ca am citit destul de multe despre reactii adverse si nu numai si sunt destul de reticenta, desi dr care mi l-a recomandat este singurul care a descoperit ceva dupa indelungi cautari?!
Povestea mea: accident vascular ischemic tranzitoriu( AIT) cu tulburari de vorbire, voma, inconstienta(schita babinschi afectata)...remis spontan, in 2 zile eram in regula. Au trecut 5 ani de atunci, stare de om normal dupa socul psihic de experimentare a acestui diagnostic la 25 an. Au ramas dureri minore de cap sau majore ffff rar, dar tratabile cu un simpl antiinflamator.
Acum 3 luni un episod straniu: voma, stare de tremur in tot corpul, durerere de cap, vomitat...mers la spital-toxinfectie alimentara- antibiotic, insa a ramas o stare de confuzie, ameteala, oboseala, amorteala tranzitorie. Peste cateva zile alt doctor, examen ct, inlaturat antibiotic si recomandat odihna, dar starea precedenta aramas neschimbata. Din acel punct pana in prezent nu am mai putut reveni la viata dinainte, fiind vesnic obosita, ametita, confuza. De cateva zile s-a adaugat starea de voma, culminand cu vomitatul efectiv plus durerere pe jumatatea dreapta a capului.
Investigtiile:angio RMN,CT, RMN cervical, teste de trombofilie au iesit in regula, singurul care indica o problema urata este mapping EEG-ul si anume existenta a doua focare. Practic episodul de acum 3 luni ar fi fost tot un AIT dar mnor.
Dr neurolog care mi-a prescris aceasta investigatie si tratament pare a fi foarte capabil si experimentat dar informandu_ma despre tegretol sau neurotop par a fi dor pt epileptici si nu s-a pus problea de acest diagnostic...
Imi este teama sa incep tratamentul, cand poate e ceva mai putin grav decat indicatiile pastilelor...e cineva care l-a urmat?
Loredana
Va multumesc mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mai multe detalii despre diagnosticulechivalente temporale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

mihaela (acum 10 ani)

Buna Loredana..as vrea sa luam legatura prin fb:mihaela enache.ms!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Valentina (acum un an)

Buna! Am primit si eu acest diagnostic acum 2 ani (după mulți ani de alergătură pe la medici). O parte din simptomele mele sunt similare cu ale tale (la care se adaugă crize convulsive și absențe de tip epileptic). Știu că ai postat acest mesaj cu destul de multă vreme în urmă, dar crezi că am putea lua legătura cumva? Mă întreb dacă tu ai reușit cumva să te lămurești intre timp în privința acestui diagnostic. Eu am reușit să mai aflu una, alta, totuși e destul de multă ceață (apropos, tot antiepileptice iau și eu - carbamazepină și clonazepam, pe lângă altele). Poate reușim să ne ajutăm reciproc?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Valentina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Valentina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.