Clickmed
programare rapida la medic

Balonare raspuns medic

Boli intestinale
Intrebare postata de curly 29 cu 11 ani in urma

Sunt diagnosticata cu gastrita cronica si hernie hiatala. am urmat tratament 4 saptamani. la o saptamana dupa terminare am luat antibiotice pentru o infectie urinara.mai am 2 zile de antibiotice de luat. sunt atata de balonata am senzatia ca nu pot sa respir, ma arde pe mijlocul pieptului si parca am 10 kg in plus. de mancat mananc regulat si mancare sp***a. sa fie efectele antibioticelor? ce sa fac - sa reiau tratamentul de gastrtia?
multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Balonare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Este bine sa fiti reevaluata de catre gastroenterolog ( eventual cu repetarea endoscopiei digestive) inainte de a relua tratamentul anterior. Pentur balonare puteti incerca espumisan sau debridat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli intestinale.

Inscrie-te aici!
Rares Ana (acum 11 ani)

pentru problemele legate de digestie iti recomand Zeolit lichid. Elimina toate toxinele acumulate din organism foarte repede. Eu am ramas surprinsa cat de repede si-a facut efectul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria (acum 11 ani)

pe mine m-a ajutat sa scap de problemele gastrice dr Simona Filip (delta hospital) ti-o recomand cu incredere.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andre Lenoge (acum 10 ani)

Acelasi lucru se intampla cu un numar foarte mare de persoane, iar medicii dau diagnostice gresite pentru ca lucreaza cu date inconplete si depasite. Pop**atia globala are in organism un corp strain care se manifesta in diferite feluri iar sistemul imunitar reactioneaza si produce diferite simptome. Eu balonarea o simt ca si tine, o punga de aer care se acumuleaza in punctul inferior diafragmei, sau cu alte cuvinte in "plex". La 13 ani am fost diagnosticat cu gastrita, apoi ulcer. Acum am 30 de ani. H pylori e prezent si nici un tratament cu antibiotice nu l-a convins sa ia o vacanta. M-am impacat cu ulcerul. Apoi a aparut ceea ce medicii dermatologi au spus ca e psoriasis, o forma "ciudata". Au spus ca am boli psihosomatice, ca sunt nervos, stressat, etc. Am urmat vocea lor pana am inteles ca sunt orbi care indruma orbii. Ceea ce avem toti se numeste Morgellons. Si exista de ceva vreme. Medicii nu vor sa recunoasca propria neputinta in a vedea aceasta "boala" cu multe fete. Va indemn, inainte sa va umpleti de pastile care in loc sa amelioreze problemele cu care va confruntati sa rezulte in alte probleme, sa verificati daca nu cumva aveti toti o "boala" comuna care sa se manifeste in feluri diferite. Unul din testele pe care o persoana il poate face pentru a verifica prezenta acestui corp strain e sa clatesti gura pentru un minut cu vin rosu sec (taninos) si apoi sa lasi lichidul in o farfurie alba. Daca sunt gasite in vin structuri de fibra aveti dovada ca sunteti infestati cu Morgellons. In cazul in care postarea asta va fi stearsa va puteti convinge ca cineva are interes sa ascunda o informatie care incepe sa devina cunoscuta la nivel global si sa arate o incercare de a omora o mare parte din numarul total al vietii pe planeta, si nu ma refer doar la oameni intrucat si animalele au aceasta boala. Nu vreau sa va speriati, dar as vrea sa fiti constienti de ce se intampla inainte sa va umpleti de imensa lista de medicamente care va este recomandata inspre "binele" vostru.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.