Clickmed
programare rapida la medic

Febra fara alte simptome

Gripa
Intrebare postata de nikol cu 11 ani in urma

Buna ziua,

Copilul meu , 4 ani si 6 luni, de 10 zile face febra fara a avea alte simptome. Mai exact:
am facut in prima noapte 38,8 si nu scadea mai jos de 37 decat spre dimineata. Am administrat panadol/nurofen alternativ la 4 ore
a 2-a si a3-a zi alternativ la 6 ore fara a aparea febra in acest interval.
a 4-a zi la 8 ore
A 5-a zi in cursul dupamiezii febra a crescut la 38,5 si am revenit la intervalul de 6 ore cf medicului pentru 24 ore dupa are urma sa crestem din nou la 8 ore.
A 8-a zi cand sa crestem la 8 ore dimineata a facut 38,3 febra deci inapoi la 6 ore
In a 9-a zi cf medicului am introdus antibiotic augmentin bis continuand cu antitermicele la 6 ore si dupa amiaza am facut febra 39,5.
A 10-a zi fara febra continuam cu antibioticul la 12 ore (3,5ml) si antitermicele la 6 ore.

Va rog din suflet sa imi spuneti parearea dvs despre cazul baietelului meu ac***a in vedere ca nu a prezentat si nici dcotorul nu a constatat in urma controlului medical alte simptome . Ce poate fi si ce am de facut pentru a termina aceasta situatie.
Mentionez ca este a 2-a oara in cei 4 ani cand i se administreaza antibiotic.
Atat eu cat si bona am racit in acest interval (prima bona, apoi copilul, urmand eu. Adlutii nu mai au nimic dar copilul a continuat cu episoadele de febra.

Va multumesc fff mult.



dupa controlul medical unde oxigenul , gatul, urechile, burtica erau ok), am crescut la 8 ore si febra a revenit la 38,2 deci am revenit cu antitermicele la 6 ore. Febra disparuse si cf. sfatului medicului urma sa tercem la 8 ore interval dar a revenit un nou episod de febra 38,5. Ziua urmatoare nu a facut deloc febra

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Febra fara alte simptome"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11588096352 (acum 3 ani)

Buna ziua! Sper din tot sufletul ca băiatul dumneavoastră este bine și sănătos. Sora mea face febra de o luna încontinuu. Am mers de 2 ori la medicul de familie și o data la spital unde i s au făcut analize și radiografii și de fiecare data am promit un antibiotic. Recent, a început sa tușească sec, deci ii dam și sirop de tuse. inafara de febra și tuse, nu are niciun alt simptom și nu o doare nimic. analizele la sânge arată ca are o infecție, dar nu știm unde. știți cum am putea rezolva situația? dacă e vreun fel de analiza sau control pe care ar trebui sa i-l facem? i am făcut și un exudat și așteptam rezultatele, de asemenea și test la urina și scaun și le așteptam și pe acelea. mama mea e foarte îngrijorată și nu stiu ce sa fac sa o ajut. suntem si in perioada pandemiei ceea ce face toată situația mai greu de suportat chiar dacă știm ca nu are cum sa fie covid.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11588096352
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11588096352
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11612474852 (acum 3 ani)

Utilizator11588 cum a trecut până la urmă?
în aceiași situație santem si noi cu fetiță de 1,8luni

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11612474852
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11612474852
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.