Clickmed
programare rapida la medic

ENTORSA LA COTUL STANG raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de rozalia12 cu 11 ani in urma

Buna ziua, in urma cu 4 spatamani si jumatate am cazut si m-am lovit la mana stanga - la urgenta mi s-au facut 2 radiografii ale cotului - ortopedul a concluzionat ca este o entorsa urata a cotului si mi-a perscris Celebrex si comprese reci .In urmatoarele 2 zile mana s-a umflat foarte tare si s-a innegrit cu toate ca am urmat medicatia prescrisa, vazand ca lucrurile se complica am apelat din nou la serv.de urgenta si medicul ortopd de garda s-a speriat sa nu fac un sindrom de compartiment si m-a internat pt. siguranta , tratamentul a fost cu anticoagulante si repaus al bratului , incet bratul nu s-a mai umflat dar s-a extins tot mai mult vineteala .la externare mi s-a recomandat inca citeva zile anticoagulantul injectabil si compresele, acum atat umflatura cat si hematomul s-au retras aproape complet si am racapatat si din mobilitatea bratului insa ma doare tot mai tare zona din jurul cotului si atat in repaus cat si la miscare si la pipaire .va rog sa-mi spuneti este ceva care face parte din procesul de vindecare sau ceva nu este in regula si ar trebui sa ma vada din nou un ortoped?

ROZALIA

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "ENTORSA LA COTUL STANG"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Marius Uscatu MDr. Marius Uscatu este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua!
Situatia este una complexa si este absolut imposibil de cuantificat fara evaluare clinica si radiologica.
Este important atat diagnosticul precis, cat si tratamentul functional sau chirurgical, dar mai ales este necesara kineto-terapia, in absenta careia cotul poate ramane ankilozat pentru tot restul vietii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Oase si articulatii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Ionutbonlici (acum 4 luni)

Buna ziua,
După un accident în urma căruia mi-am fracturat cotul ,a urmat o perioadă fara dureri pe timpul rigipsului,cât și a ortezei..Doctorul mi-a solicitat să încep a face exerciții până ajung la un kinetoterapeut..Problema este că mâna și degetele sunt umflate,doare la rotirea mâinii,un pic de durere pe antebraț,iar câteodată simt niste înțepături(parca m-ar curenta) până în umăr. Am făcut radiografie la mana și cot,iar doctorul a spus că e ok,că umflatura și durerea e din cauza că nu fac exerciții suficiente..Îmi puteți,va rog,sa-mi spuneți părerea dumneavoastră.. Mulțumesc!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionutbonlici
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionutbonlici
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Cornelia (acum 11 ani)

Buna,
Am avut mari probleme de sanatate cu baietelul meu. Este alergic la polen si mucegaiuri si tusea de 2 ani, facea crize. Cu toate chimicalele luate(Singulair, Claritine, Ventolin, Alvesco si alte siropuri) nu l-au ajutat deloc. Tusea in continuare, pana cand am cunoscut un medic homeopat foarte bun care, cu tratament si rabdare, l-a scapat pe baietel de tuse si nu numai. Homeopatia ajuta foarte bine in lovituri si probleme ale oaselor. Incearca si ia legatura cu ***@yahoo.com ca pe baietelul meu l-a ajutat.
Sanatate multa iti doresc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.