Clickmed
programare rapida la medic

Nici o ameliorare dupa operatie

Sinuzita
Intrebare postata de darise cu 11 ani in urma

Buna ziua.Numele meu este Dana,am 38 de ani si de la sfarsitul lunii august anul trecut am o problema ORL care imi da mari batai de cap.totul a debutat ca o simpla raceala...stranuri dese si puternice,secretii apoase abundente si nas ingundat.dupa aproximativ o luna am mers la medicul de familie care mi-a recomandat initial medicatie antialergica,dupa care prednison.dupa o luna de tratament nu s-a observat nici o ameliorare.Am mers la medic orl,dupa toate testele pentru alergie,care au iesit negative,am fost trimisa la o clinica orl din apropiere.Diagnosticul celor de la clinica a fost deviatie de sept,sinuzita cronica,cornete nazale iflamate.Drept pentru care am fost operata in luna noiembrie la clinica respectiva.Problema este ca nici pina in ziua de astazi nu se vede vreo schmibare..in bine.Am exact aceeasi simtomaologie ca si inainte,in plus durere localizata la frunte,maxilare,nu simt nici un fel de gust si miros.Stranut tot timpul,foarte multe secretii apoase,ochi congestionati...in general aspectul unui om racit cobza.Mentionez ca pina la 38 de ani nu am suferit de vreo alergie sau alta afectiune orl si-mi vine foarte greu sa accept ca de 5 luni vorbesc pe nas,sunt tot timpul infundata ,obosita,nu mai am putere fizica ca inainte,deci calitatea vietii este destul de degradata .Rugamintea mea este daca cineva a suferit de ceva asemanator si daca exista remedii pentru asta.Multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nici o ameliorare dupa operatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

Buna (acum 11 ani)

90% din pacientii operati de sinuzita nu au nici o ameliorare !
Sau ameliorarea nu justifica deloc operatia.
Deci ca tine sunt foarte foarte multi si daca cauti pe forumuri o sa dai de foarte multe cazuri, desi numai putini oameni raportat la pop**atue scriu pe forumuri ca tine.
Operatiile nici nu au cum sa vindece problemele iar deviatai de sept, care este acuzata ca fiind cauza la astfel de problem si motivul operatiei de fapt
NU este deloc cauza caci ea este des deja prezenta cu decenii sau ani inainte sa apara sinuzita sau problemele respective.
Medicina la care apelezi nu stie cauza, nu are medicamente vindecatoare ci numai toxine chimice care suprima in cel mai bun caz simptomele si singurul lucru
Ce se face este operatia daca este prezenta deviate de sept. Aceasta medicina nu te poate ajuta deloc si nici nu are cum sa tea jute
Caci nu se gandeste ci doar se dau medicamente standard si se opereaza..inutil.

Cauza bolii este alta. Ca sa te vindeci trebuie sa renunti la medicina la care ai apelat pana acum si sa apelezi la o medicina care poate sa vindece cu adevarat si care des stie si cauza bolii (des este legata de psihic si suflet si nu de microbi sau raceli). De exemplu homeopatia.
Cauta un medic homeopat adevarat si bun. Cum multi medici homeopati sunt amatoriconteaza la cine te duci ca sa nu confunzi
pe urma esecul medicului cu esecul homeopatiei. Imi poti scrie un email la ***@yahoo.com pt. o recomandare, altfel
cauta singura un medic homeopat adevarat care face homeopatie clasica si nu da scheme fixe cu mai multe remedii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
darise (acum 11 ani)

Multumesc pentru sugestie,insa problema ar fi ca locuiesc in germania.Am sa caut aici un cabinet homeopat si sa incerc si alternativa aceasta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de darise
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de darise
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mary (acum 11 ani)

ma numesc mary si am cam aceleasi probleme ca si tine.am facut la o clinica privata reducere de cornete dar problema mea tot na s/a rezolvat.nu sunt alergica .sunt mereu racita,cu dureri de urechi si git.nu stiu ce sa mai fac........

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria (acum 11 ani)

numele meu este maria . de curand am fost diagnostigata cu hipertrofie la nivelul cozii cornetelor bilateral .respir ffff greu , uneori simt k ma sufoc la cel mai mic efort.am nasul infundat cam de vreo 5 luni in urma unei raceli.stranut ff des si am unele mancarimi. am luat sinupret, vibrocyl, augumentin si nimic ...nici o ameliorare.in urma cu 2 zile mi s-a recomandat avamys sau hidrocin.pe cel din urma nu il gasesc .nu stiu ce sa fac.sa trec direct la interventie chirurgicala sau sa merg pe baza spray urilor.mi e frica sa nu devin dependenta. cu coate ca imi este foarte frica de operatie as vrea macar sa stiu daca aceasta imi va rezolva problemele si nu va recidiva sau daca exista riscuri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Xanthippa (acum 10 ani)

NU va mai operati de cornete! iar in caz ca deja ati facut-o, in NICIUN CAZ NU repetati operatia! Cornetele sunt indispensabile pt. respiratie, pt. oxigenarea creierului si a intregului organism, pt. functia mirosului. Daca va taie din cornete mai mult tesut decat trebuie, poate di de rau. In catva timp, chiar ani, poate degenera in rinita atrofica, iar asta e cumplita.

Pt. cei cu rinita hipertrofica, adica cornete inflamate: de baut zilnic, mult timp, ceai de trei-frati-patati + apa fiarta in care se amesteca sare grunjoasa, fara iod (!!) si, eventual, si putin bicarbonat de sodiu: apa aceasta, calduta, se trage pe nas prin inspir sau cu o seringa (ori cu un dispozitiv de tip Neti Pot) si se evacueaza pe gura. Asta in mod repetat, timp de mai multe luni. Daca nu cedeaza, in niciun caz nu folositi picaturi vasoconstrictoare, caci ele usuca rau mucoasa!

Pt. cei cu uscaciune nazala, in urma operatiei de cornete sau a abuzului de picaturi, se recomanda BEPANTHEN (pt. eritem fesier la bebelusi, ca sa nu irite mucoasa) si PROPOLIS, unguent si aerosoli. Propolisul se ia de la Apifarm - Apimedica. Si ulei de CATINA.

E bine de luat si pe cale bucala: vitaminele A+D2, E, C si Fier cu vitamina C, ca si complexul de B-uri, mai ales B3 si B5, care refac mucoasa. Zincul am inteles ca ajuta la imbunatatirea simtului mirosului, dar trebuie intrebat medicul.

Daca e musai sa faceti operatie la cornete, NUMAI prin RADIOFRECVENTA! Altminteri nu acceptati operatia!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iulia 10000178785 (acum 4 ani)

M.a ajurat raspunsul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iulia 10000178785
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iulia 10000178785
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.