Clickmed
programare rapida la medic

Reflux gastroesofacian sau altceva

Refluxul gastroesofagian
Intrebare postata de sunshine_pika2000 cu 11 ani in urma

Buna seara

De trei saptamani am niste probleme de sanatate si nu stiu de unde provin.
Simptome - Palpitatii la inima, durere in piept, durere in spate, nod in gat, ameteala, tremuraturi in tot corpul (in repaus), pulsatie in ceafa, durere de cap.
Mentionez faptul ca in momentul in care au inceput simptomele am mers la doctor.
Am facut 2 EKG-urii au iesit bine (asa au spus doctorii) in prima aveam puls 96, iar in a doua 100 pulsatii pe minut. Doctorul de la SMURD mi-a spus ca as avea cadere de calciu si mi-a facut o injectie, simptomele au disparut doar o zi.De frica sa nu am ceva la inima am facut ecocardiograma si acasta a iesit bine (am facut ecografia la Medlife). Doctorita mi-a recomandat sa fac analize de sange hemoleucograma completa, sumar de urina si analize pentru tiroida. Din nou toate sunt in limite normale.
Nu am avut decat o data probleme si anume acum 3 ani am facut operatie de colicist si chist pe ovarul drept.
Astept raspunsul dvs. cat mai repede posibil.

Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Reflux gastroesofacian sau altceva"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.