Clickmed
programare rapida la medic

Glucoza serica usor crescuta

Investigatii Glucagonom
Intrebare postata de PavElena cu 11 ani in urma

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Astazi am facut niste analize la sange si mi-a iesit VSH 18 mm/h valori de referinta conform laboratorului < 25 si glucoza serica 104 mg/dL conform laboratorului intervalul normal era intre 60-99: Normal , 100-125 glicemie bazala modificata. Mentionez ca am 26 de ani, 45 kg si nu am antecedente in familie de diabet iar la ultima analiza pe care am facut-o la sange glucoza serica era 99. Pare ca este in crestere. Exista posibilitatea sa dezvolt diabet?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Glucoza serica usor crescuta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Diabet (acum 11 ani)

Diabetul are o cauza principala care este pe plan psihic-emotional-sufletesc si aceastza cauza nu este stiuta de medicina si chiar daca ar fi stiuta ar fi ignorata caci nu au medicamente pt. asa ceva. Chiar si putini medicii homeopati nu stiu de aceaast legatura.
Cum zaharul ca si iubire sunt dulci, diabetul are de a face cu lipsa de iubire sau senzatia ca nu este iubit (de parinti, partener, societate, etc) sau de o trauma suferita legata de iubire.
Daca aceasta senzatie este prezenta sau a existat o trauma de natura similara, riscul de diabet creste mult in functie de felul persoanei.

O alta cauza - insa mult mai putin importanta este presiunea prea mare pe care o excercita organele asupra pancreasului la oamenii obezi. Asta insa nu e cazul tau caci esti sp***a.

Nu trebuie sa ai antecendente de diabet in familie ca sa faci diabet, cauza principala este de natura psihic-emotionala asa cum am spus mai sus. Un exemplu: o fetita a fost abandonata de parinti la bunici la varsta de 2 ani. Indignarea, furia si senzatia ca nu este iubita de parinti i-au afectat probabil imediat pancreasul. La varsta de 10 ani a aparut de abia insa diabetul. Acum face insulina. In familia ei nu a existat diabet inainte.

La astfel de traume si suferinte trebuie vindecat sufletul cu remedii homeopate sau regasita afectiunea si iubirea care lipsesc. Medicamente chimice nu exista pt. suflet si toate fac rau si la trup si la suflet ca sunt toate toxice.

Insulina si dieta diabetica nu fac nimic la suflet si nici la cauza. Dieta este chiar pe dos, insulina impiedica refacrea pancreasului caci il face dependent , medicamentele fac mai mult rau decat bine, caci sunt toate toxice si trateaza numai simptome.

Diabetul este vindecabil insa numai in modul corect de abordare.
***@yahoo.com

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.