Clickmed
programare rapida la medic

Leucemie limfatica acuta

Boli ale sangelui Leucemie
Intrebare postata de Allesya cu 11 ani in urma

O sa va expun pe scurt drama cu care eu si prietenul meu ne confruntam.Tatal sau,in varsta de 73 de ani a fost diagnosticat in urma cu 1 an de zile cu leucemie limfatica.Prima oara,in anul 2011 a suferit o operatie la inima.Analizele post-operatorii au iesit bine,cel putin asa i-au spus doctorii.Intr-o noapte din martie 2012 a fost gasit cazut de catre sotia sa cazut in bucataria familiei.A ajuns de urgenta la spital cu Smurdul unde i s-a efectuat un nou set de analize medicale.Comparand analizele din 2011 s-a depistat un numar de 22.000 de celule (doctorii din 2011 nu sesizasera acest numar).In martie 2012 la analize i-au fost depistate 88.000 de celule.Din luna martie pana in luna octombrie 2011 a facut citostatice.In mod uimitor nici parul nu i-a cazut si nici dureri nu a avut.Problema e urmatoarea,am vrea sa cerem parerea si unui alt specialist,unui alt spital deoarece nu suntem foarte multumiti de doctorul ce il are in grija de la Spitalul Coltea.Nu avem bani pentru a-l duce la o clinica privata iar la spitalele de stat la care am fost prietenului meu i s-a dat urmatorul raspuns: "E in varsta si ar fi o pierdere de timp si de bani.Ne pare rau dar nu va putem ajuta".Am vrea macar sa avem linistea ca am facut tot ceea ce am putut pentru acest om..pentru ca va spun sincer,nu arata ca un om pregatit sa moara.E foarte activ si se simte destul de bine,i se citeste veselia pe chip si speranta in privire.Diagnosticul sau este unul necrutator,incurabil dar totusi cu speranta de viata: Leucemie limfatica cronica acuta.Va multumesc din suflet si astept parerile voastre.La ce spitale am mai putea apela?!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Leucemie limfatica acuta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

livia (acum 10 ani)

Incercati la Doctorul BALEA MARIUS ,,spitalul Colentina.Doctorul este f bun HEMATOLOG.0722762940

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.