Clickmed
programare rapida la medic

Posibila intoxicatie

Dependenta de medicamente
Intrebare postata de mihaidaniel89 cu 11 ani in urma

O sa incerc sa redau pe scurt toata situatia mea.
De doi ani de zile sunt intr-o stare deplorabila morala,suferind de depresii majore si inhibitii la nivel social.
Acum 12 zile am consumat marijuana intr-o cantitate considerabila(o tigara rulata cu o cantitate sp***a de marijuana si alta cu continut de marijuana ridicat-am fost doi)si-acum
simt ca privesc lumea din alta lumina,in sensul ca sunt usor ametit,am insomnii,vomit,ma gandesc la probleme filosofice,cum ar fi providenta si-am o frica de moarte exagerata.Lucrurile astea ma impiedica sa-mi desfasor viata normal.
Am facut perfuzii,am baut lichide si totusi parca nu-mi revin.
Trebuie sa spun ca am 17 ani.
Niciodata sa nu experimentati asa ceva,va distruge moral,va transforma in epave.
Astept sfaturi,multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibila intoxicatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Pucca (acum 11 ani)

Pacat ca am citit asta acum . Faptu'''''''''''''''''''''''''''''''' e consumat . Eu am 15 ^^ :) si-s fata :-j ... cat despre frica de moarte , DA ...se simte des , la fel ca si setea de a privi viata ca un vid . (: Sincer ... habar n-am , am bagat in mine halucinogene la greu . Stau fara parinti de 10 ani , am anturaje fel de fel (usor , usor scap de ele) problema e ca eu n-o sa am schimb , sunt ceea ce timpul a plasmuit , intr-un fel a o dorinta sublima , as vrea sa ma opresc , dar ma apuc mereu cand ma simt sngura ... Timpu'''''''''''''''''''''''''''''''' le hotaraste pe toate . Succes ! (mare p***ae cu tastatu'''''''''''''''''''''''''''''''' codului asta , multi dintre noi nu-l vad , e o gluma p***a?! )

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
marius (acum 11 ani)

salut. incearca pe viitor sa te documentezi temeinic inainte de a face ceva cu potential de a-ti face rau in vreun fel. te sfatuiesc de asemenea sa iti faci un set de analize mai amanuntite si sa vizitezi un psiholog pentru ca problemele tale provin din alta parte si nu din consumul de marijuana. daca te-ai fi documentat ai fi stiut ca marijuana... cannabis-ul... hasis... (cum vrei sa-i spui, substanta activa fiind aceeasi si anume THC) nu face rau, ci bine atat fizicului cat si psihicului uman. de asemenea nu creaza dependenta si este practic imposibil sa iei supradoza. eu fumez iarba de aproape 10 ani, am avut perioada in care am fumat zilnic, am avut luni de pauza dar niciodata nu am avut probleme de sanatate din cauza asta. am un loc de munca stabil si o viata stabila, nu ma consider un drogat, am reusit sa termin si o facultate. singurul efect negativ mai grav ar fi ca fumezi deci iti deteriorezi aparatul respirator ca si cum ai ... fuma. iti urez numai bine si sa fii sanatos

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.