Clickmed
programare rapida la medic

Dependenta???

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de Dependent007 cu 11 ani in urma

Salut tuturor.am 18 ani si prima tiagre am fumat.o la 14 ani (cam asa) ... (sunt de la tara) apoi la liceu ... fumam zi de zi (tigari normale) dar fiind la oras .. si la inceput am cunoscut tot felul de oameni ... stand si la camin am nimerit un coleg kre fumase tot felul de Narcotice ... etnobotanice..canabis,iarb si hasis( din cea a zis) si primu joint kre la fumat a fost facut de el si doar tutun .. mia placut pentru k era cv nou. apoi a venit cu cv nou...etno. (legale) .. si si astea mi.au placut pentru ca mi.au dat o stare de fericire...radeam intruna...si mai eram si cu ink 2 prieteni pe langa el..deci mi se parea in regula..a fost fain..apoi am trecut eu la cumparat ... singur nam fumat niciodata...dar cam des cu ei...si asa am ajuns 1 an sa fumez...cand aveam bani (eu sau ei) fumam...dak nu..nu treceau 3-4 zile si iar...uneori foarte mult..pana (sincer) nu mai stiam de mne...ori nu.mi aduk aminte ori lesinam...apoi am trecut la alt nivel...am ajuns sa cunosc alti oameni...kre sunt consumatori inraiti...unu din el a stat in coma 2 sapt din cauza lor..dar in situatia in care eram...si mintea cerand intru-na ... n.am dat atentie.
Acum dupa 1 an de zile...nu ma mai pot opri dar..am facut un pas de 1 sapt juma(10 zile) n.am fumat nimic..nici macar o tigare normala...dar sunt fff stresat..nervos...ma cert din orice...si abia imi stapanesc pofta de pleca si cumpara cv...in acest an.am mai facut pauze de kteva zile deci..cred k si akm o sa fie temporar si os a cedez.de aceea am si scris acest articol.pentru k akm gandesc lucid ..dak aveti timp va rog cititi tot commentu si spuneti.mi ce parere aveti.
Multumesc Frumos Pentru Rabdare...Si Un Craciun Fericit! :*:*:*

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dependenta???"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

e f. periculos ce faci (acum 11 ani)

E foarte periculos ce faci ! Ar trebui sa iti pui toata vointa la bataie ca sa reusesti sa scapi de aceste droguri care au pus deja stapanire pe tine. Anturajul prost este cel mai mare pericol pentru multi tineri.
Trebuie sa te scapi nu numai de droguri dar si de anturaj caci cat vei fi cu ei te vor influenta inconstient prin demonii care ii au deja in ei. Acum inca mai te poti scapa de ele, mai tarziu se poate sa fie imposibil. Tu alegi. Singur este insa mai greu de scapat de asa ceva. Trebuie sa ceri ajutorul de la Dumnezeu si in plus ar fi vine sa apelezi la remedii homeopate date de un medic homeopat bun caci remediile acestea pot ajuta sa treci de faza de inceput care e mai grea si te pot ajuta sa-ti detoxifierzi ceva creierul de care e lagat si vointa. Imi poti scrie un email la ***@yahoo.com

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
dubstep (acum 8 ani)

Nu se intampla nimic ..eu fumez de 2 ani hasis si iarba..recunosc nu sunt in tara ...dar am fumat 4 ani la liceu legale...alea ma terminau pe zi ce trecea .. oarba e naturala si intr.adevar iti afecteaza in timp psihic si chiad si fizic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.