Clickmed
programare rapida la medic

Vă rog urgent

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de loree cu 11 ani in urma

Bună. Am şi eu o problemă asemănătoare. La trei luni nu am mai avut lapte decât o linguriţă la ambii sâni pe zi. Cauza a fost că de oboseală, nu mi-am golit sânii. La sânul drept am făcut mastită, o jumătate din sân erea ca o pungă de mazăre. De un an mă mulg o dată pe zi şi acum mai am vreo 5 picături la ambii sâni. Sânul drept a rămas cu un nodul, care după ecografie erea astfel: ,,structură fibroglandulară, de aproximativ 40/32 mm, bine delimitată, uşor neomogenă, cu numeroase microcalcefieri în interior. Axila dreaptă fără adenopatie." La mamografia anterioară avea altă dimensiune: 40/55 mm. Problema mea este: a) în ianuarie 3013 urmează să mă operez la sânul drept, b) nu ştiu dacă trebuie să renunţ la muls înainte de operaţie, şi cum să renunţ la muls, căci la trei zile mă înţeapă ambii sâni dacă nu mă mulg, c) ce se întâmplă dacă după operaţie rămân gravidă, d) în caz că este rău, la cât timp după operaţie pot rămâne gravidă, e)dacă nu mă operez, o să scadă cândva nodulul? Eu am încercat să ţin un regim cu suc de legume şi fructe şi sâmburi, dar nu am rezistat decât 3 zile, schimbări după părerea mea au fost la sân în acest timp. Acum mănânc normal şi mai iau vreo 2 căni de suc de fructe şi legume pe zi. Ai mei vor să mă opereze fără discuţie, deşi am 36 de ani şi am început viaţa sexuală la 33 de ani.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vă rog urgent"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.