Clickmed
programare rapida la medic

Poate fi afectat copilul in cazul unei sarcini la o femeie depresiva raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de alexandra-madalina cu 11 ani in urma

Sunt gravida in 4 luni cu cel de-al 2-lea copil.azi am aflat de la tatal copilului ca pe acesta nu il recunoaste,asta pe la faptul ca a ridicat palma la mine acum o luna si a iesit urat de tot.3 sapt am stat separati,perioada in care am suferit foarte mult si nu mancam,nu dormeam si fetita ajunsesem sa o ignor partial.de foarte multe ori mi-a zis ca el nu mai crede ce zic eu si ca sta oarecum fortat.Imi poate afecta copilul depresia care deja a inceput sa ma lase fara puteri?a doua intrebare:am gresit cand m-am impacat cu el in conditiile in care toate rudele lui le considera superioare mie si mai ales mama lui pt care a ridicat palma,si mereu imi zice ca eu sunt inutila,ca nu stiu sa fac nimic?Am nevoie de un raspuns cat mai rapid pt ca deja nici somnul nu se mai prinde de mine iar de mancat iar nu mai am pofta cand aud toate aceste cuvinte.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate fi afectat copilul in cazul unei sarcini la o femeie depresiva"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua,

Va recomad cateva sedinte de consiliere psihologica pentru gravidute. In cadrul acestor sedinte veti fi ajutata sa ajungeti la concluzie proprie. Inteleg ca doriti sfaturi si rezolvare din afara, dar cel mai important este sa luati dvs decizia deoarece va av afecta viata dvs (in bine sau in rau). Starea de anxietate si depresie a mamei poate afecta bebelusul din burtica, in conditiile dvs in special daca nu mai puteti manca si dormi.
Legat de paternitatea copilului este simplu: se poate face un test de paternitate, de preferat dupa nastere pt a nu supune unui stres inutil sarcina.
Daca sunteti in Bucuresti ma puteti contacta cu incredere.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.