Clickmed
programare rapida la medic

Tristete fara motiv

Depresie
Intrebare postata de Sin nombre cu 11 ani in urma

Buna tuturor,am 20 de ani si locuiesc in Spania cu iubitul meu la niste rude de a lui.As vrea sa intreb de ce uneori ma intristez fara motiv?pur si simplu ma enerveaza chestia aceasta,sunt bine si dintr-o data ma apuca tristetea,nervi etc Intradevar am si anumite probleme in viata mea personala,locul de munca nu prea bun,persoane care trebuie sa la suport din obligatie,sa zambesc si sa zic ca sunt bine chiar daca nu sunt,sa accept anumite reguli deoarece nu am alta solutie samd. Dar toate astea incerc sa nu le bag in seama,inainte ma complicam pentru orice,acum is mai calma dar is mai mereu cufundata in ganduri.Cum imi spun ceilalti:is cu capul in nori! Locul meu de munca implica si statul in casa mai mereu,iar timpul meu liber este prea putin,asa ca mereu ma refugiez in casa.Am inceput sa numai fiu asa atenta cu mine,mereu imi zic :de ce sa ma aranjez ca oricum nu ies din casa?!de ce sa imi fac unghile ca oricum nu ma vede nimeni?!(inafara de iubitul meu si cei cu care locuiesc)..Dar partea p***a e ca uneori ma cuprinde tristetea fara motiv,azi m-am trezit suparata,si din orice chestie minora fac caz,i-am gasit o groaza de greseli iubitului meu numai ca sa am pe cine ma descarca si ca sa am un motiv de cearta dar nimic nu ma multumeste.El incepe sa isi puna anumite semne de intrebare in privinta mea,crede ca poate vorbesc cu cineva si ascund asta sau ca sunt anumite lucruri care nu i le zic.Si mai tare ma supar cand aflu astea,pentru ca stiu ca nu am nici un motiv din cele care le zice el,iar comportamentul meu e incontinuare super ciudat.Incep sa ma enervez pe mine si pe starile mele,mereu incerc sa le fac pe plac la toti dar acum simt ca numai vreau sa aud de nimeni si nimic.Ma gandeam ca poate sunt trista din cauza ca se apropie sarbatorile si eu iar sunt departe de casa,dar nu e nici asta,mie nu prea mi-e dor de casa si de tot ce am lasat in urma.Deci sunt confuza,aveti cateva sfaturi utile pentru mine?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tristete fara motiv"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.