Clickmed
programare rapida la medic

Va rog sa ma ajutati! raspuns medic

Migrena
Intrebare postata de simona201 cu 11 ani in urma

De 4 saptamani am dureri de cap.Durerile apareau si apar dupa ora parnzului.La inceput ma lungeam o jumatate de ora si apoi ma lasa, imi continuam treaba pana seara.Apoi durerile nu cedau, ma durea capul pana seara daca nu luam pastile.Erau zile cand luam parasinus sau antinevralgic si ma lasa durerea, dar cateodata nu luam nici o pastila, ma durea capul pana seara cand adormeam.Mentionez ca dimineata nu amm nimic, vin de la munca la pranz si apar durerile.Acum sa va spun unde apare durerea.Cateodata pleaca din ceafa, apoi durerea se muta in crestetul capului si seara se lasa in frunte si tample.Am fost acum 2 saptamani la medicul de familie, ma durea in crstetul capului si mi-a dat aulin pliculete, 1 pe zi, 5 zile.Ma lasau durerile in acea zi dar dupa terminarea tratamentului au aparut aceleasi dureri, ba chiar mai mult asa cum v-am spus mai sus.Am fost iarasi la medicul d efamilie.In acea zi ma durea in ceafa, mi-a luat tensiunea si prima data si a doua oara si ua am avut probleme cu tensiunea.Acum mi-a zis ca am spondiloza.Mi-a dat celebrez 1 pe zi, 10 zile.Azi sunt in a5 zi si la fel, aceleasi dureri.Vreau sa va spun ca in urma cu cateva zile daca mu lungeam 15 -20 de minute nu mai aveam probleme pana seara.Ce sa fac?De fapt e cineva care a patit ca mine?Mi-e teama sa merg la neurolog.Va rog ajutati-ma cu un raspuns cat ar fi el de dureros.Multumesc din suflet.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog sa ma ajutati!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Buna (acum 11 ani)

Nu te poate ajuta decat un medic homeopat ! Atat neurologii cat si orice medic care lucreaza cu medicamente chimice nu-ti poate face decat rau sau in cel mai bun caz nimic.
Altfel insa sta treaba cu homeopatia si un medic homeoapat bun pt. care astfel de dureri de cap sunt usor vindecabile. Scrie-mi un email la ***@yahoo.com, cred ca cazul tau e chiar unul simplu care se poate vindeca cu o 2-3 granule dintr-un tub de 6 lei de la farmacie homeopata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Lorena (acum 10 ani)

buna ziua imi puteti lasa si mie nr dumneavoastra sau o adresa de facebook sa va contactez ca vad ca adresa de email nu se permite!Va multumesc din suflet

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Afectiunile colecistului ( asa numita disckinezie biliara) poate cauza dureri de cap; aceasta ar putea fi o cauza intrucat ati precizat ca simptomatologia apare dupa masa de pranz ( care, de regula, este mai consistenta). In general, aceasta se asociaza cu balonarea abdominala, greata, gust amar, etc.
Ar fi bine sa efectuati si un consult de medicina interna ( cu efectuarea unei ecografii abdominale) inainte de a consulta medicul neurolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Migrena.

Inscrie-te aici!
Elisa777 (acum 11 ani)

Draga Simona! Nici nu-mi vine sa cred ca mai este cineva cu simptome exact ca ale mele...ai descris perfect ceea ce am si eu de un an de zile,zi de zi dureri chinuitoare care ma scoate din "circuitul"normal.Imi ia toata energia,puterea! Exact asa ma apuca si pe mine : dimineata nu am nimic,iar de la pranza pana seara cand e sa ma culc...o tin intr-o durere...ceafa,crestetul capului care acolo cand ma apuca...este insuportabil se lasa cu furnicaturi,presiune,durere,parca este un fir de curent electric,cateodata senzatie de plutire,senzatie de arsura...apoi trece spre frunte si iar durere,presiune senzatie de "curent electric",apoi dupa ce isi face turul...o ia iar de la capat si asa...toata ziua pana seara ma culc,a doua zi o ia de la capat.Toate astea imi dau stare de anxietate,irascibilitate,panica pe strada.Eu sunt mai rau ca tine dupa cum se pare pt ca tu poti sa te duci la serviciu,eu nu.Chiar si acum cand scriu am durerea in varful capului ce cuprinde si fruntea.Am f la 6 medici ORL si la neurologie fiecare mi-a spus in felul lui,niciunul nu a spus ceva concret si macar sa-mi dea sa-mi amelioreze durerea. Unul mi-a spus ca posibil sinuzita frontala si mi-a dat parasinus si neurovitamine (apa ploaie),chiar am facut si radiografie sinusala. Al 2lea nu a zis nimic bajbaind enervant,al 3lea a zis ca posibil spondiloza. Am facut si o radiografie la spondiloza cervicala.Al 4lea a spus ca nu am spondiloza cervicala ci am muschii cefei f tensionati (sa fim seriosi...tensionati de un an?!)...al 5lea mi-a zis ca posibil sa am rinita alergica si al 6lea mi-a spus ca posibil sa am migrene.Acel ORL-ist era un sarlatan particular cu o gramada de diplome pe pereti, care ca sa-mi ia banii pe sedinte imi aplica in interiorul nasului un anestezic care-mi lua cu "mana" dar fericirea tinea doar o ora dupa care durerile reveneau in forta.Asa ca sunt f descurajata iar durerile isi fac de "cap"in capul meu!Am facut acupunctura pt asa zisa spondiloza...nu am rezolvat,apoi am facut fizioterapie...nu am rezolvat nimic...ba din contra era sa ma si omoare cu acea fizioterapie pt ca nu au observat ca era un fir dezizolat la una din placute si contactul cu acea carpa umeda pe care se pun placutele m-a zguduit ingrozitor. Am fost si la homeopat si egal...zero! Nu vreau sa te dezamagesc nici pe tine ,dar am vrut sa-ti spun ca am f peste tot si toti si-au dat cu parerea...e capul meu,dar nimic concret. Am luat augumentin...(zero)...ceaiuri fel de fel,inhalatii la fel... Atunci cand incepusem comentariul sa-l scriu durerea era in crestetul capului iar acum s-a lasat la ceafa.Vai de noi! Simona daca vrei iti las adresa mea de e-mail poate comunicam un pic,poate ne sfatuim (unde-s 2 puterea creste si "dusmanul"-in cazul nostru durerea...nu sporeste).Adresa mea de e-mail: [email protected] auzim doar de bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elisa777
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elisa777
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena iovan (acum 11 ani)

diacnosticul a fost de spondiloza

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.