Clickmed
programare rapida la medic

Colesterol marit

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de dododo cu 11 ani in urma

Cine imi poate da si mie un sfat am 42 si de un timp am inceput sa imi simt ficatul greoi nu fumez dar nu tin nici un fel de regim de baut beau de toate uneori si 2-3 beri pe zi sau 2-3 pahare de vin dar nu exagerez rezultatele sint urmatoarele..s-alt 44 s-gama-gt 71 colesterol total 321 hdl 69 trigliceride 153 LdL 221 medicul mi-a dat sa fac hepatitele b si c si ecograf acum astept rezultatele.daca resultatele sint bune ce ma sfatuiti ce analize ar trebui sa mai fac

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Colesterol marit"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Naturopat Claudia MNaturopat Claudia este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna ziua. Indiferent de cum va ies analizele... la varsta pe care o aveti va ajuta o detoxifiere hepatica cu plante. Va pot ajuta eu cu un concentrat natural de 90% planta care detoxifica foarte bine functiile hepatice si care merge in confrormitate cu acest sezon. O detoxifiere primavara si una toamna este extraordinara pentru a mentine corpul in forma maxima. In cazul in care sunteti interesat ma puteti contacta personal pentru alte detalii.

Terapeut de specialitate medicina alternativa

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Naturopat Claudia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Naturopat Claudia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.