Clickmed
programare rapida la medic

Probleme cu plamanii - sunt foarte speriata va rog dati-mi un sfat

Investigatii
Intrebare postata de MirabileDictu cu 11 ani in urma

De cateva luni simt o durere in spate pe partea dreapta, iar daca apas in regiunea respectiva (aproximativ sub omoplat) simt ca ma curenteaza. De asemenea tot o durere interna pe partea dreapta spate, dar de data asta in zona lombara, simt cand ma aplec. Am totodata senzatia unei gheare in piept si simt ca niste murmure in plamani. Sunt foarte speriata pentru ca traiesc frecvent atacuri de panica. In acelasi timp am impresia ca un ganglion subclavicular de la gat este inflamat desi atunci cand palpez nu simt nimic, doar ca si acolo simt un anumit tip de durere ca un fel de presiune pe care o am si in spatele gatului inspre dreapta.
Mentionez ca asta vara am fost diagnosticata cu mastoza la sanul drept, dar la repetarea dupa doua luni a ecografiei mamare nu a mai aparut nimic. Doar ca am iarasi si dureri ale sanului drept.
M-am apucat din nou de fumat acum un an si jumatate, cand mai avusesem perioade in care fumasem din 2004 pana in 2005 si din 2009 pana in 2010, urmate de opriri complete. Acum iarasi m-am lasat de fumat.
Cu toate acestea ce ma sperie cel mai mult sunt toate articolele pe care le-am citit despre astfel de dureri si care majoritatea erau despre cancer pulmonar.
Sunt atat de ingrozita ca nici noaptea nu sunt in stare sa adorm si mereu traiesc cu sentimentul ca ceva oribil se intampla.
Maine mi-am programat o ecografie generala dar nu mai pot de frica.
Imi doresc doar sa fie totul bine si sa nu mai aud niciodata de cazuri ingrozitoare. Vreau din tot sufletul ca noi toti sa fim cat mai sanatosi.
Va rog mult sa ma ajutati impartasindu-mi si parerile voastre pentru ca acest lucru mi-ar aduce liniste. Va raman recunoscatoare si va multumesc atat de mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme cu plamanii - sunt foarte speriata va rog dati-mi un sfat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Adrienne (acum 11 ani)

Daca ai face o radiografie de coloana vertebrala ai vedea ca atat durerea de sub omoplat, cat si cea lombara ,de acolo pornesc. Cat despre mastoza nu trebuie sa te sperie caci, este o afectiune benigna care este des intalnita.............Ar fi bine sa faci si o radiografie pulmonara, pentru linistea ta. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MirabileDictu (acum 11 ani)

Multumesc mult pentru incurajare. E drept ca eu am evitat radiografia de orice fel din teama iradierii. Maine sper sa iasa totul bine si voi face si radiografie. Inca o data mii de multumiri!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MirabileDictu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MirabileDictu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Moflea93 (acum 10 ani)

Buna.Cum a iesit radiografia ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Moflea93
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Moflea93
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MirabileDictu (acum 10 ani)

A iesit bine, nimic de ordin intern. Deci nu am descoperit cauza simptomelor. Acum nu le mai am, dar nici nu mai sunt fumatoare deci poate si asta a avut o influenta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MirabileDictu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MirabileDictu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.