Clickmed
programare rapida la medic

Nonchallant

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de Memmo cu 11 ani in urma

Fostul dependent de heroina... stie cineva cum pot da de el?
Am un prieten care este si el dependent de heroina si incearca sa se lase... de 9 luni consuma, iar acum nu reuseste sa treaca pest sevraj... Nici nu vrea sa auda de clinica.

@Nonchallant, noi doi am vorbit o perioada de timp cand aveam probleme. Daca ma poti ajuta si de data asta ti-as fi foarte recunoascator. Am observat in unele posturi de ale tale ca erau unii care te luau la mijto, dar probabil ma tii minte pe mine si iti aduci aminte ca am avut o iscutie civilizata atat telefonic, cat si pe messenger

Numai bine si sanatate!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nonchallant"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

andu (acum 11 ani)

Memmo te cunosc...am postat si pe pagina ta cu nik florin...parca te-ai lasat demult de asa ceva spunea`ai si ca esti plecat din tara ca sofer dincolo,in fine...nonchallant din.cate am auzit a murit din cauza dependentei de heroina pentru ca se reapucase din nou...am citit o postare a unui var de a lui...atat pot sa iti spun multa bafta in viata si lasa-le ca nu duce nicaieri frate...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Memmo (acum 11 ani)

@andu, M-am lasat, dar daca citesti mai atent este vorba de un prieten de-al meu dependent de heroina... trece printr-un calvar de cateva luni si nu il pot ajuta cu nimic... Nu vrea la dezintoxicare, iar eu vreau sa il ajut sa se lase.

Eu nu mai consum deloc porcari din astea. Mi-am facut o familie, am un copilas de 2 saptamani... Pot zice ca sunt implinit si ca mi-am revenit complet

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.