Clickmed
programare rapida la medic

Streptococ aureu si pseudomonas aeruginosa

Streptococi, stafilococi si alte bacterii Otita medie cronica
Intrebare postata de p.anni cu 11 ani in urma

Buna ziua
Am 44 de ani,trei nasteri,un cancer de col uterin operat la 27 de ani.
Am o plaga deschisa pe coapsa stanga de 3 ani,fara piele.Este rezultatul unui tratament necorespunzator,dupa cancer si ca urmarerea acestuia,menopauza ,,fortata,, ,toate bolile batranetii.Osteoporoza severa,artroze multiple,anemie,probleme cardiace si al sistemului vascular,greutate 37 kg.Examnenul microbiologic a gasit cele doua bacterii amintite mai sus.Am febra temporara,cam la14 zile,dar peste 39,dureri osoase si la rana.
Am facut biopsie anul trecut nu este canceroasa.
Poate am scris cam complicat,dar problema mea este complexa ar trebui sa va spun inca multe detalii,sper ca am reusit esentialul.
Ce vrea sa stiu?Locuiesc intr-un sat mic izolat,nu pot alerga la medici,de aceea asi intreba,despre tratamentul acestor ,,infectii,,
Este sensibil doar la amikacin si ciprofloxacin.Problemele apar aici,De la amikacin,mi s-a facut rau,era sa lesin.De la ciprofloxacin,am varsat,apoi mi-a scazut tensiunea,am tremurat.
Exista medicatie,, moderna,, cu mai putine efecte secundare?si daca e scump.
Tabletele le inghit greu,muschi nu prea am pt. injectabil si cum am scris am doar 37 kg.
Imi poate da cineva un sfat?
Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Streptococ aureu si pseudomonas aeruginosa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

simona (acum 10 ani)

gentamicin cu ceftriaxona intramuscular, intrebati si un dermatolog si mergeti la infectioase la bucuresti la spitalul militar. gentamicin cu carbenicilin( 2 g la inceput apoi 1g la 12h apoi 1g la 8h timp de 14 zile). mergeti la infectioase la colentina la bucuresti si vedeti pe seful de sectie de la sectia militara va v-a ajuta. luati 100 mg de vit b complex pe zi continuu va veti ingrasa si face sistemul imunitar mai puternic, n acetyl cisteine mareste imunitatea. beti 2 lamii pe zi cu miere si apa distilata. poate aveti paraziti. mergeti si la parazitologie colentina la orice profesor de acolo.
rugati va la maica domnului continuu si faceti acatist la biserica luati impartasanie de 3 ori pe saptamina si apa sfintita de la biserica beti si stropiti casa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ionel medeleleanu (acum 9 ani)

ce tratament ami trebuie pentru o otita medie cronica tubo timpanica SUPURANTA ,cu baCteria PSEUDOMONAS AUROGINOSA ,LA CE SPITAL SA MA ADRESEZ ,VA MULTUMESC

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.