Clickmed
programare rapida la medic

Bubite raspuns medic

Boli de piele
Intrebare postata de membru232617 cu 11 ani in urma

Am de ceva timp ( 2-3 luni) mai multe bubite de culoare roz deschis.prima oara am crezut ca sunt de la caldura si ca o sa imi treaca de la sine,dar timpul tot trecea si ele ramaneau pe corp.vreau sa mentioneaz ca bubitele sunt sub buric,deasupra zonei inghinale.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bubite"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Este nevoie de un consult de specialitate (dermatologie) pentru evaluare si tratament adecvat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de piele.

Inscrie-te aici!
Dr Mihai Danut Teodorescu MDr Mihai Danut Teodorescu este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

nu ma pot lamuri din ce ati spus dvs. deoarece asemenea bubite apar in foarte multe boli de piele cu diagnostic si tratament diferit, prin urmare, mergeti la un medic dermatolog pt. consult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr Mihai Danut Teodorescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr Mihai Danut Teodorescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Madalin (acum 11 ani)

Salut am si eu foliculita de un an si jumate poate 2 ani tot pe abdomen. Inainte avea si pe piept dar au trecut. Pe abdomen am incercat tot felu de creme,exfoliere,creme puternice cu antibiotic, tot ce am gasit pe diferite site-uri. am fost la un doctor care mi-a recomandat 2 solutii lichide , nu se gasesc la farmacie trebuiau facute dupa reteta. Au mai trecut cei drept si cele dupa abdomen dar nu definitiv. Au aparut de la o epilare la salon cu ciara calda. de atunci imi cresc firele pe sub piele si se inflameaza sunt fire subtiri care nu apuca sa creasca la suprafata pielii.Am folosit chiar si o crema de la farmacia veterinara , Mibazone un antibiotic mai puternic(am citit si altii au avut rezultate f bune cu crema aceasta) Fucidin si Fucicort nu au avut nici un efect. Ma gandeam sa iau antibiotice , am gasit ceva pe internet ptr foliculita. Parul care creste pe abdomen si piept il tund cu o masina de tuns corporala. Firele care sunt la baza rosii le smulg cu penseta. Cele care au o gamalie neagra si nu reusesc sa iasa le mai ajut eu cu penseta dar raman urme daca insist mai tare. Aveti alte sfaturi ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Daniela (acum 11 ani)

Unde ai avut bubitele nu mai smulge firele.E clar ca ai o sensibilitate,nu toata lumea isi permite sa se epileze,fiecare cu organismul sau.Ele vor trece cu timpul,pielea se vindeca dar nu mai smulge firele.Unde nu ies la suprafata ajuta-le tu si lasa pielea sa se vindece inainte de a te mai tunde.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.