Clickmed
programare rapida la medic

Consiliere copil 4 ani?

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de maria716 cu 11 ani in urma

Buna ziua,avem o fetita de 4 ani si 7 luni care este la gradinita al doilea an la aceasi educatoare numai ca de la program scurt la lung.Prima luna de gradinita totul a fost foarte bine,manca tot mereu,dormea prima,socializa foarte frumos insa de 1 luna a inceput sa se planga ca nu mai vrea sa doarma acolo...asa ca am facut in asa fel incat sa vina cinva la ora 13 sa o ia.Dar dupa cateva zile dimineata cand o duceam era un chin..de acasa incepea sa planga ca nu vrea la gradi ca i este frica de doamnle in alb care o forteaza sa pape tot din farfurie..ea este foarte sensibila nu-i place sa o certi deloc.Am vorbit cu ducatoarea si am rugat-o sa nu o mai fortezeze nimeni sa pape tot..dar mi-a zis ca nu "doamna nu o fortaza nimeni",de acum 3 zile la gradi cand am ajuns a facut o criza s-a invintit de plans si urla:mie frica mami,te rog nu ma lasa nu mai vreau sa stau aici..vreau sa pleec in alta lume" si am lasat-o in cabinetul asistentei precum mi-a zis asistenta ca o sa o duca ea in clasa ...am plecat apoi am vb cu educatoarea care mi a zis ca e cuminte in clasa si s-a linistit.A doua zi dimineata circ mai mare 1 ora am incrcat sa o conving sa ramana si a facut o criza de tremura toata si gura s a invinetit...educatoarea mi a zis sa o las iar la asistenta ,dar asistenta mi-a zis:doamna eu nu o mai tin ca ieri mi-a dat cu picioarele in burta a facut ff urat aici " bun atunci am imbracat copilul si am luat-o acassa.Era foarte traumatizata si speriata si nu am vrut sa o mai las asa ,am hotarat sa o las 1 sapt acasa apoi incrcam iar.DAR eu sunt convinsa ca acolo s-a intamplat ceva care a spriat-o si deaia nu mai vrea deloc.Am vb zilnic cu ea si mi-a zis ca :"mami e multa galagie acolo,nu-mi mai place" sau "doamnle in alb ma obliga sa mananc" sau "eu o intreb ceva pe doamna iar ea sta de vorba cu o alta doamna si nu ma asculta deloc".
Mentionez ca eu mereu am vb cu copilul si am asigurat-o ca:
Mami te iubeste si o sa vin sa te iau cand te trzesti,Mami trebuie sa mearga la servici ca sa am bani sa ti i-au jucarii (si ea mi a zis nu vreau jucarii deloc -vreau sa stai cu mine atata si nu mai vreau dulciuri si jucarii promit),Este un copil foarte inteligent si nu merge cu nici o pacaleala este si foarte ambitioasa .Si de 1 luna se trzeste noaptea plangand :promite-mi mami ca nu ma duci la gradi...promite-mi"..seara la fel non stop urla ca i este frica,nu mai sta deloc in camera ei singura si tremura la orice zgomot .Am mare nevoie de o parere urgenta eventual o recomandare psihologica multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Consiliere copil 4 ani?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Sigada (acum 11 ani)

Din ce povestiti dvs si eu trag concluzia ca s-a intamplat ceva acolo ac***a in vedere ca este in cel de-al doilea an de colectivitate. Daca sunteti din Bucuresti va pot recomanda 2 medici psihologi care lucreaza cu copiii si care cu siguranta va pot ajuta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sigada
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sigada
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
maria716 (acum 11 ani)

va multumesc da as dorii niste recomandari si niste tarife daca se poate sunt din bucuresti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maria716
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maria716
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.