Clickmed
programare rapida la medic

Diarea raspuns medic

Boli intestinale
Intrebare postata de orsy23 cu 11 ani in urma

Buna,as dori si eu un sfat in legatura cu diarea de o perioada mai lunga am aceasta problema de la orice mananc am multe gaze,in partea stanga se aud borboraseli foarte penibile pe langa astea am dureri abdominale,de spate tot timpu sunt obosita,ametesc foarte des,am greturi,am slabit foarte tare,nu stiu ce sa mai fac.....as dori un sfat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Diarea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Recomandarea este sa consultati medicul internist pentru evaluare clinico-biologica. Poate fi un sindrom de intestin iritabil, afectiune biliara sau gastro-duodenala, etc. Un buletin de analize, o ecografie abdominala reprezinta primii pasi in vederea stabilirii unui diagnostic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli intestinale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Sigada (acum 11 ani)

Si eu va recomand acelasi lucru ca si medicul SfatulMedicului, mergeti la un control si investigatii suplimentare pentru ca acesta diaree prelungita poate semnala multe afectiuni si nu trebuie ingnorata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sigada
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sigada
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
orsy23 (acum 11 ani)

multumesc pt sfaturi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de orsy23
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de orsy23
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adina (acum 11 ani)

In urma unui examen coproparazitologic, am aflat ca sunt infestata cu paraziti la nivelul intestinelor si a ficatului. A fost groaznic.. aveam dureri insuportabile, halena, si mancarimi insuportabile. Am folosit tot felul de tratamente pentru deparazitare insa ele aveau efect doar in momentul administrarii. Dupa ce le terminam, simptomele reapareau. O vecina mi-a recomandat cartea Vindecarea tuturor formelor de cancer scrisa de Dr. Hulda Clark. Acolo scrie exact ce trebuie facut pentru o deparazitare eficienta si puternica de lunga durata. Asa am dat de situl www.*** (se ocupa de c***aa tratamentelor Dr. Hulda Clark). Am cumparat de la ei pachetul format din tinctura de nuca neagra, capsule de pelin si capsule de cuisoare. In plus pentru a preveni orice reinfectare cu paraziti, am cumparat Zapperul Professional. Il folosim si pentru a preveni si a trata si alte afectiuni. Ti le recomand cu mare drag!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.